To je to što me zanima!

Nakon showa na CMC: Helena i Valentina su Sevkine plesačice

Helena Janjušević je u showu 'Ples sa zvijezdama' za partnera imala pjevača Damira Kedžu, dok je Valentina plesala s Davorom Garićem. Na CMC festivalu nastupaju sa Severinom
Vidi originalni članak

Helena Janjušević i Valentina Walme, koje je javnost upoznala kroz show 'Ples sa zvijezdama', ovog vikenda došle su u Vodice na CMC festival.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plesačice nastupat će sa Severinom (47) koja će, kako doznajemo od organizatora, dobiti nagradu za 'najiščekivaniji album godine'. 

Na probi u četvrtak Severina nije željela niti novinare niti obožavatelje. Pjevačica je generalnu probu za nastup imala večer prije svih ostalih izvođača, potvrdili su nam iz organizacije festivala. Plesačice su, pak, na društvenim mrežama naglasile da imaju 'milijun proba'. 

Severinin nastup očekuje se u 21 sat. Na probi u poslijepodnevnim satima Severina je pjesmom 'izula' Tinu i Helenu koje su ostale bose na pozornici. 

Pjevačica je pratećem bendu i vokalima davala upute kako bi trebalo svirati i pjevati, a najviše su se zadržali na pjesmi 'Dobrodošao u klub'. 

Djevojke su u četvrtak navečer i petak poslijepodne imale probe prije nastupa, a slobodno vrijeme provele su šetajući Vodicama. 

Helena Janjušević je u showu 'Ples sa zvijezdama' za partnera imala pjevača Damira Kedžu (32), dok je Valentina plesala s Davorom Garićem (38). 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • alfa romeo stelvio 07.06.2019.

    koje noge predebele

  • 07.06.2019.

    Vodice su se probile to je cudo.najbolja destinacija sibenske zupanije.

  • 07.06.2019.

    sevka iz komšiluka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare