To je to što me zanima!

Nakon showa 'X Factor' Jelena je dobila ponudu iz Amerike...

Iako se iz showa ispala prije live emisija, Jelenu to nije nimalo spriječilo u daljnjem radu. Mladi producent Trevor Dahl osobno ju je nazvao i ponudio joj suradnju
Vidi originalni članak

Jelena Žnidarić (20) koju zovu Zsa Zsa, niže samo uspjehe nakon završetka showa 'X Factor Adria'. Iako se iz showa ispala prije live emisija, Jelenu to nije spriječilo u daljnjem radu.  

Članica žirija Aleksandra Kovač odmah joj je na licu mjestu obećala napisati pjesmu što je po završetku show-a i učinila. Pjesma 'Živa sam' već sada ima skoro 80.000 pregleda na YouTubeu. 

A dok pjesma autorice Aleksandre Kovač uzima zamah te dok Jelena marljivo radi na njenoj promociji, stigla je i ponuda iz Amerike. Naime, mladi producent Trevor Dahl koji je radio i pjesmu za One Direction nazvao je osobno Jelenu i ponudio joj suradnju na novoj pjesmi za strano tržište. 

Trevor Dahl odnosno umjetnički Plug in Stereo oduševljen je Jeleninim vokalom i smatra da puno može postići svojim i van granica Hrvatske.

- Oduševljena sam naravno. Sva sam u pjesmi 'Živa sam' i ne mogu dovoljno zahvaliti Aleksandri na svoj podršci koju mi je pružila. Prekrasan je osjećaj čuti i vidjeti svoj prvi profesionalni uradak i nadam se da ćemo i dalje surađivati. A sada još i poziv Trevora Dahla kao šlag na tortu. Sve se slaže, oduševljena sam - rekla je uzbuđena Jelena koja osim suradnje s američkim producentom poslije ljeta planira i suradnju s kolegama iz showa 'X Factor Adria' Ivom Ćurić i Ilijom Mihailovićem. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 03.07.2015.

    sretno

  • dolazim_u_miru 02.07.2015.

    ja, postiže ga u prvu ruku neupitnim talentom, trudom i radom, a uz to je još i lijepa iznutra i izvana :)

  • komentarr 02.07.2015.

    'ko ce znat kako ova postiže uspijeh.. hmm \/

Komentiraj...
Vidi sve komentare