To je to što me zanima!

Nakon Stanije i Ave, Martina se skinula i pokazala bujne grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ava je ovoga puta bila u badiću dok se Martina skinula u toples i pokazala grudi. Cure su se zbližile i zajedno komentirale stanje u plemenu prije plemenskog vijeća
Vidi originalni članak

Martina i Ava brčkale su se u moru i komentirale stanje u plemenu prije plemenskog vijeća u Survivoru. Ava je komentirala da će danas imati jako težak dan i zaključila da joj nije svejedno ako je izbace jer bi voljela ostati u plemenu i boriti se. Za razliku od Ave, koja je ovoga puta bila u badiću, Martina se skinula u toples i pokazala grudi.

Radovan je Matambu priznao da se na Otoku odbačenih ljubio s Aleksandrom koja ima dečka u Makedoniji. Nakon povratka s Otoka odbačenih prenio im je Jeleninu poruku da se muškarci neće dobro provesti ako dođu na otok.

Boruka je raspravljala koga bi izbacili da su na mjestu Matamba i složili su se da bi oni izbacili Maju Lenu. 

Svađa na Otoku odbačenih

Na Otoku odbačenih Mia i Jelena su se žestoko posvađale. Mia je izjavila da Jelena 'laže ko pas' na što je Jelena poludila i izjavila da to smatra vrijeđanjem bez osnove. Jelena joj je rekla da bi trebala biti sama u nekom hotelu i zaključila da je jako loša osoba. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • FoxLine7 15.04.2012.

    Kao da nitko nikada nije vidio nečije sise, hvala Bogu, danas ih se može vidjeti svugdje jer se svaka treća ženska skine za 5 minuta slave.

  • RokoBaroko 15.04.2012.

    A ja mislio da mi ošla grafička

  • svasta13 15.04.2012.

    hvala na upozorenju, jos uvijek imam traume od onog puta kad si je zavezala majicu preko cica :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare