To je to što me zanima!

Nakon što je Lilibet Diana došla na svijet, Meghan i Harry prvo su obavijestili kraljevsku obitelj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Meghan je u petak na svijet donijela djevojčicu, a njezino ime je divna posveta kraljici Elizabeti i princezi Diani
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39), rodila je u petak drugo dijete, djevojčicu, piše Mirror, a ime djevojčice je Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Strani mediji, prenose, da su Meghan i Harry, iako su prošle godine napustili kraljevsku obitelj i od tada žive u Kaliforniji, nakon što je na svijet došla malena djevojčica, odmah obavijestili kraljevsku obitelj u Velikoj Britaniji.

- Nakon što je djevojčica rođena, par je odmah nazvao kraljicu i ostatak obitelji, uključujući Harryjeva oca, princa Charlesa i starijeg brata, princa Williama- govori izvor za Page Six.

Unatoč ozbiljnim optužbama, ranije, protiv obitelji, uključujući tvrdnje da je jedan član obitelji pitao kakve će boje biti njihova djeca, Harry i Meghan inzistirali su na tome da sretnu vijest jave kraljevskoj obitelji zbog ljubavi i poštovanja prema kraljici Elizabeti II.

Naime, djevojčica je prvi dio imena, 'Lilibet', dobila po prabaki, kraljici Elizabeti II. koju od milja članovi kraljevske obitelji zovu upravo Lilibet jer joj je to nadimak iz djetinjstva.

STIGLA PRINOVA Harry i Meghan dobili curicu! Njezino ime je divna posveta kraljici Elizabeti i princezi Diani

Nadimak kraljice je čak iz doba kada je kraljica bila premlada da bi mogla izgovoriti svoje ime, a umjesto imena nazivala se 'Lilibet'. Njezini su roditelji, djedovi i bake ubrzo preuzeli nadimak koji je jednom prilikom citirao kraljičin otac, George VI. kada je rekao: 'Lilibet je moj ponos. Margaret je moja radost'.

USKORO STIŽE KĆI Meghan otkazala sve obveze: 'Ima komplikacije u trudnoći...'

Kraljicu je ovim nadimkom zvao i njezin suprug Filip, koji je preminuo u travnju ove godine u 99. godini života.

Drugi dio imena djevojčice, 'Diana', dobila je po njezinoj baki, princezi Diani koja je umrla u 36. godini u kolovozu 1997. godine u tragičnoj automobilskoj nesreći u Parizu.

Novorođena Lilibet, također dijeli srednje ime sa svojom rođakinjom, kćerkom Williama i Kate Middleton, princezom Charlotte, čije je puno ime Charlotte Elizabeth Diana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • velma 09.06.2021.

    Ova vještica želi izgladit svoja sranja...

  • 09.06.2021.

    kraljica presretna jer praunuka izgleda kao da je bila na moru cijelo ljeto

  • PraznaSlama_1 08.06.2021.

    Teski licemjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare