Show

Komentari 79

Harry i Meghan dobili curicu! Njezino ime je divna posveta kraljici Elizabeti i princezi Diani

Harry i Meghan dobili curicu! Njezino ime je divna posveta kraljici Elizabeti i princezi Diani

Kako izvještavaju strani mediji, Meghan je na svijet donijela drugo dijete, a riječ je o djevojčici. Ime je dobila po prabaki i baki

Vojvotkinja od Sussexa rodila je u petak djevojčicu, prenosi Mirror. Naime, ime djevojčice je Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, prvi dio imena djevojčice, Lilibet 'Lilli' posvećen je kraljici Elizabeti II. koju od milja članovi kraljevske obitelji zovu upravo Lilibet, a drugi, Diana, pokojnoj princezi Diani.

Meghan je kćer rodila u Kaliforniji, gdje obitelj živi otkako je prošle godine napustila kraljevsku obitelj. Mediji prenose i kako su majka i kći dobroga zdravlja. Princ Harry i Meghan na Valentinovo su podijelili s javnosti kako će postati ponovno roditelji, a to se dogodilo na isti dan kada su princ Charles i princeza Diana najavili da očekuju Harryja 1984. godine.

Markle je drugu trudnoću podnosila puno teže od prve.

- Meghan ne spava, jako joj je mučno i morala je otkazati nekoliko obveza zbog toga. Ne ide sve glatko kao prva trudnoća - ispričao je izvor za InTouch Weekly prije nekoliko dana.

Prije dolaska Lilibet 'Lili' Diane, Meghan se nastojala maksimalno posvetiti sinu Archiju, koji je jedva čekao postati stariji brat. 

Najčitaniji članci