To je to što me zanima!

Nakon što su skrivali vezu, Tim Burton i Monica Bellucci šetali Madridom držeći se za ruke

Par je prošetao u Madridu, bili su nasmiješeni, a uskladili su modne kombinacije te oboje bili u crnom
Vidi originalni članak

Nakon što su u posljednja četiri mjeseca skrivali da su u vezi, talijanska glumica Monica Bellucci (58) i američki filmski redatelj Tim Burton (64) 'uhvaćeni' su u šetnji Madridom tijekom koje su se držali za ruke i tako službeno potvrdili da su par.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Monica i Tim su bili nasmiješeni držali su se za ruke. Uskladili su i modnu kombinaciju, oboje su bili u crnom. Belluci je odjenula crne hlače, košulju te kaput, a preko ramena je nosila torbu. Burton je obukao crne hlače, košulju i sako. 

Par se prvi put upoznao prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu. Monica je tada bila počasna gošća na festivalu i ona je Burtonu uručila Lumiere nagradu za životno djelo.

- U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikad imao - rekao je Burton nakon primanja nagrade.

U BEOGRADU Bezvremenska ljepota: Monica Belluci otvorila filmski festival

Par je također viđen kako ide gledati reprodukciju nijemog dokumentarnog filma koji je 1895. režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere.

Belluci se 2019. rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea (40). Prije toga bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom (56) od 1997. do 2013. a zajedno imaju dvije kćeri, Devu (18)  i Leonie (12).

Burton je bio četiri godine u braku s njemačkom umjetnicom Lenom Gieseke, a razveli su se 1991. Par godina kasnije upoznao je američku glumicu Lisu Marie s kojom se zaručio na Valentinovo 1993., a prekinuli su 2001. 

Show Monica Belluci (45) rodila drugo dijete, malu Leonie

Burton je bio u dugogodišnjoj vezi s Helenom Bonham Carter (56)  i zajedno imaju dvoje djece, sina Billy Raymonda (19) i kćer Nell (15).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • samo da ti kazem 25.02.2023.

    ne kontam,dii je kvaka??

  • Čobo 25.02.2023.

    Dobra vijest.. sad znam da ima nade i za mene posto sam ljepsi od ovog

  • gojko ercegovac 25.02.2023.

    Kak sam ja ruzan ali ovaj je ruzniji od mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare