Show

Komentari 5

Nakon što su skrivali vezu, Tim Burton i Monica Bellucci šetali Madridom držeći se za ruke

Nakon što su skrivali vezu, Tim Burton i Monica Bellucci šetali Madridom držeći se za ruke

Par je prošetao u Madridu, bili su nasmiješeni, a uskladili su modne kombinacije te oboje bili u crnom

Nakon što su u posljednja četiri mjeseca skrivali da su u vezi, talijanska glumica Monica Bellucci (58) i američki filmski redatelj Tim Burton (64) 'uhvaćeni' su u šetnji Madridom tijekom koje su se držali za ruke i tako službeno potvrdili da su par.

POGLEDAJTE VIDEO:

Monica i Tim su bili nasmiješeni držali su se za ruke. Uskladili su i modnu kombinaciju, oboje su bili u crnom. Belluci je odjenula crne hlače, košulju te kaput, a preko ramena je nosila torbu. Burton je obukao crne hlače, košulju i sako. 

PREMIUM EXCLUSIVE: Tim Burton and Monica Bellucci go public as a couple for the first time on a romantic trip to Madrid

Par se prvi put upoznao prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu. Monica je tada bila počasna gošća na festivalu i ona je Burtonu uručila Lumiere nagradu za životno djelo.

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

- U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikad imao - rekao je Burton nakon primanja nagrade.

Par je također viđen kako ide gledati reprodukciju nijemog dokumentarnog filma koji je 1895. režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere.

757842209

Belluci se 2019. rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea (40). Prije toga bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom (56) od 1997. do 2013. a zajedno imaju dvije kćeri, Devu (18)  i Leonie (12).

storyeditor/2021-11-22/profimedia-0162408904.jpg

Burton je bio četiri godine u braku s njemačkom umjetnicom Lenom Gieseke, a razveli su se 1991. Par godina kasnije upoznao je američku glumicu Lisu Marie s kojom se zaručio na Valentinovo 1993., a prekinuli su 2001. 

Burton je bio u dugogodišnjoj vezi s Helenom Bonham Carter (56)  i zajedno imaju dvoje djece, sina Billy Raymonda (19) i kćer Nell (15).

Najčitaniji članci