To je to što me zanima!

Nakon 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Anna' Tin je postao pjevač

Bivša realty zvijezda otisnula se u glazbene vode sa svojim prvim singlom 'Mala'. Tekst je pisao Milan Popović, a glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać
Vidi originalni članak

Mislim da će se svaka djevojka pronaći u tekstu pjesme, rekao je Tin Mlivić

Nekadašnji natjecatelj showova 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Anno' odlučio je uploviti u glazbene vode, a njegov prvi singl nosi naziv 'Mala'. 

Tekst je napisao Milan Popović, a spot je režirao Jakov Simović. 

U spotu je redatelj dočarao zaigranu tinejdžersku ljubav mladića i djevojke, koja kasnije prestaje zbog ljubavi s 'pravom ženom'. Glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać, medijima poznata kao prijateljica Soraje Vučelić te manekenka Kristina Kulić, sestra poznatog šminkera Nikole Kulića.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Nemo22 04.08.2017.

    Tin,da si vani-uspio bi.....a ovdje kod nas ? Drži se i ne daj se i veoma pazi na lažne prijatelje!!!!! I makni se od onih koji će te tapšati po ramenima.Svi te žele iskoristiti.Sve stavi na papir.Crno na bijelo. I ne vjeruj obećanjima.Ovo sada je samo TVOJ trenutak i sretno ti! Pamet u glavu ;)

  • zvijezdaa 03.08.2017.

    Ahahhahahh ... koji uspjeh u zivotu Sorajina prijateljica... a njegove pjevacke sposobnosti.. ,,jedva cekam da ga se moze u zivo cut 🤣🤣🤣..

  • prvi general 03.08.2017.

    Justin Bieber na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare