To je to što me zanima!

Nakon uživancije na Jadranu, Franka otputovala na Siciliju

Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca Jorgea Drexlera: Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo, mudro je kazala pjevačica
Vidi originalni članak

Franka Batelić (31) ovog je proljeća lansirala brend kozmetike, objavila novu pjesmu, a sada je na zasluženom godišnjem odmoru. 

INSPIRACIJA MNOGIMA Borio se s teškom bolešću, ali je uvijek bio pozitivan: 'Marko Babić je heroj naše generacije'

Pjevačica je za trenutnu destinaciju odabrala talijanski gradić Tarominu na bajkovitoj Siciliji, a svoje je dojmove podjelila na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I dišeš i gledaš i osjećaš i diviš se. I iznenadi te neobičan osjećaj pripadanja mjestu. Koliko ljepote krije ova naša planeta. Zaboravila sam koliko volim istraživati, izgubiti se hodajući da bi se ponovno našla. Hvala živote na podsjetniku - napisala je zahvalna Franka. 

Na fotografiji pjevačica pozira ispred katedrale u Taromini, gradiću koji je ovog ljeta stekao svjetsku popularnost zahvaljujući HBO-ovoj seriji 'White Lotus'. 

- Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca Jorgea Drexlera: Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo - mudro je kazala Franka. 

rekordna zarada Maja, Seve, Lille, Lana i Franka u godini su zaradile 650.000€

Za šetnju sicilijanskim ulicama pjevačica je odabrala kratke bijele hlače, crni top koji je iskombinirala sa crnim šlapama te dugi bijeli kardigan. Sve je upotpunila pletenim šeširom i povećom torbom. 

Franki ovo nije prvo putovanje ovog ljeta, a već je odmarala sa suprugom Vedranom Ćorlukom (37) te djecom Viktorom i Gretom na Korčuli. 

IDILA OKO KORČULE FOTO Franka i Vedran uživaju na jahti s djecom: 'Trenuci sreće koji život čine. Čuvam ih'

- Mali trenuci sreće koji život čine. Uhvatila sam ih i čuvam ih, zauvijek - napisala je tada Franka uz nekoliko simpatičnih obiteljskih fotografija.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • blatobran555 09.08.2023.

    Da i?

  • pilamdrva 09.08.2023.

    Bmk

  • 09.08.2023.

    Kaj nas kurite? Nemrem na kuglicu sladoleda a vi ova sim ovi tam.Pustite nas više od ovih parazita.Radije objavite neki dobar recept za kućni sladoled.J...š Frankicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare