To je to što me zanima!

Nakon Washingtona, došao je red da se i London strmoglavi

Nakon relativno lošeg prvog foršpana za novi film Gerarda Butlera i Aarona Eckharta, došao je i drugi foršpan. Ovaj put nismo ostali razočarani kvalitetom
Vidi originalni članak

U prvom dijelu ove zabavne franšize smo mogli gledati kako Gerard Butler (u ulozi specijalca Mikea Banninga) spašava američkog predsjednika, uz pomoć samog predsjednika (Aaron Eckhart). U nastavku su ulozi još malo podignuti jer je u pitanju spašavanje cijelog svijeta.

Dok su u prethodnom dijelu glavni negativci bili zločesti Sjevernokoreanci , u ovom dijelu se vraćamo tradicionalnim babarogama modernog američkog akcijskog filma - arapskim teroristima s eksplozivnim i biološkim oružjem.

Da ne bi sve ostalo samo na riječima, vidi se i u foršpanu, u kojem je eksplodiralo praktički sve, od automobila pa do zgrada i mostova. Doduše, vidimo da je značajno ljepši od tragično ružnog prethodnog foršpana , pa je moguće da će i film ipak ispasti dobar.

U glavnim ulogama i dalje nalaze glumci iz prvog dijela, no ovaj je put umjesto Antoinea Fuque u redateljsku stolicu sjeo Babak Najafi. Kako će to utjecati na kvalitetu filma još uvijek ostaje neodgovoreno.

Film bi se u kinima trebao pojaviti početkom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pametna ovca 19.01.2016.

    Nakon Londona ide Moskva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare