To je to što me zanima!

Nakon zajedničke noći Calvin molio Nicole da budu zajedno

DJ Calvin Harris nije birao sredstva kako bi zadobio simpatije seksi pjevačice. On i Nicole navodno su proveli vruću noć u njegovom apartmanu u Las Vegasu
Vidi originalni članak


Škotski DJ Calvin Harris (32) ubrzo nakon prekida s Taylor Swift (26) navodno je proveo ludu noć s Nicole Scherzinger (38), piše The Sun. Ipak, lijepa pjevačica nije željela vezu s Harrisom usprkos njegovim nastojanjima da joj se približi.

Kako piše britanski tabloid, DJ je na sve načine pokušao zadobiti simpatije zgodne crnke te je čak pristao na pojavljivanje u showu 'X Factor'.

- Nema šanse da bi on pristao biti gostujući član žirija da mu se Nicole nije toliko svidjela - rekao je izvor blizak Harrisu.

- Nicole se Calvinu jako svidjela i njih dvoje su proveli ludu noć nakon što je prekinuo sa Swift. Pokušao joj je na sve moguće načine objasniti da želi vezu s njom i molio ju je da dođe u njegov luksuzni apartman u Las Vegasu gdje su  proveli prvu zajedničku noć - dodaje izvor i naglašava da Nicole nije željela zbog Calvina prekinuti vezu s tenisačem Grigorom Dimitrovim (25) 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Filomena 09.10.2016.

    nešto joj nije odgovaralo kod njega u apartmanu :)

  • kung fu panda 09.10.2016.

    nije željela ugrozit svoju vezu s tenisačem ,a provela vruću noć sa DJ????

  • montello 09.10.2016.

    haha ne voli ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare