To je to što me zanima!

Nalazi obdukcije potvrdili: Michael K. Williams umro je zbog slučajnog predoziranja...

Pronašao ga je nećak u dnevnom boravku. Ležao je bez svijesti licem prema dolje. Presudila mu je smrtonosna doza kombinacije heroina, kokaina, p-fluorofentanila i fentanila
Vidi originalni članak

Američki glumac Michael K. Williams preminuo je 6. rujna u 55. godini života. Prema prvim navodima razlog smrti bilo je predoziranje, a sada su stigli i rezultati obdukcije. 

Zvijezdu serije 'Žica' pronašao je nećak u dnevnom boravku. Ležao je i bio bez svijesti te licem prema dolje, a presudila mu je smrtonosna doza kombinacije heroina, kokaina, p-fluorofentanila i fentanila, piše Daily Mail

Ured mrtvozornika u New Yorku proglasio je njegovu smrt 'slučajnom'. 

MICHAEL K. WILLIAMS Živio je kao beskućnik, radio za Pfizer, a ožiljak koji je zadobio britvom donio mu je puno uloga

Hitnu pomoć te kobne noći nazvao je vratar i rekao im da je Williams hladan i da 'ne reagira'. Liječnici mu nisu uspjeli pomoći. Glumac je proglašen mrtvim u 14.12 sati. 

Podsjetimo, svestrani Williams nominiran je za nagradu Emmy za sporednu ulogu u seriji 'Lovecraft Country'. Proslavio se u seriji 'Žica' gdje je utjelovio lik Omara Littlea, ali u 'Carstvu poroka' kao Chalky White.

Godinama je otvoreno govorio o problemu s drogom, čak i tijekom snimanja serije 'Žica'. Tada je rekao da se toliko uživio u ulogu zbog čega je imao problema u privatnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarjanaKrstavac 26.09.2021.

    Zalosno no SLucajno se predoziranje😂🤦‍♀eh sta jos necu doziviti procitati ,ono slucajno se bacim u bunar ah 😂

  • bosanac1990 25.09.2021.

    znaci postoji i slucajno predoziranje hahaha vrh

  • xeronn 25.09.2021.

    Slučajno predoziranje? Pa to znači da je pao, zabila mu se igla u ruku i ušpricao se SLUČAJNO heroin? Događa se, tako i slučajno netko napravi bebu, spotakne se, penetrira u ženu i upsss, eto, ušprica ju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare