To je to što me zanima!

Naljutila se: Veljaču su prijavili zbog 'fotke' s djetetom u kadi

Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno. Naznaka jest da smo gole, ali se ne vidi nijedan intimni dio tijela, požalila se scenaristica i producentica
Vidi originalni članak

Jelena Veljača (36) prije nekoliko dana objavila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj se kupa s dvogodišnjom kćeri Lenom Čuček.

Veljača tvrdi da ju je prijavio netko od korisnika pa je sporna fotografija uklonjena što je naljutilo glumicu.

- Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno. Naznaka jest da smo gole, ali se ne vidi nijedan intimni dio tijela. Netko me prijavio, valjda kao zlostavljačicu ili ne znam što. Ovdje je problem mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom - napisala je Veljača.

Djevojčicu Lenu dobila je u braku s Draženom Čučekom (47). U rujnu su u restoranu u centru Zagreba proslavili godišnjicu braka.

- Druga godina nam je braka i drugi brak za oboje. Dva je naš čarobni broj - napisala je scenaristica i producentica koja je prije Čučeka bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (37).

Dražen je bio u braku od 2009. do 2012. godine, a o bivšoj supruzi Ani rijetko je pričao. Jelenu je upoznao dok su pripremali predstavu “Prava stvar”, koja je premijeru imala krajem 2014. Tada su se i zaljubili.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • _l_ 19.01.2018.

    mogao ti je mobitel pasti u vodu!!

  • novkovka 15.01.2018.

    a zašto uopće stavlja takve slike javno? željna pažnje,a pri tom ne misli na dijete i ljude koji jedva čekaju nešto takvo.

  • depeche_mode 15.01.2018.

    Njena stvar. a vi narode ćete ionako i u ptičjem letu naći nešto loše i popljuvat i to je isto vaša stvar, Poanta da svako svojim postupcima govori o samom sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare