Obavijesti

Show

Komentari 128

Naljutila se: Veljaču su prijavili zbog 'fotke' s djetetom u kadi

Naljutila se: Veljaču su prijavili zbog 'fotke' s djetetom u kadi
3

Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno. Naznaka jest da smo gole, ali se ne vidi nijedan intimni dio tijela, požalila se scenaristica i producentica

VIDEO

Jelena Veljača (36) prije nekoliko dana objavila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj se kupa s dvogodišnjom kćeri Lenom Čuček.

Veljača tvrdi da ju je prijavio netko od korisnika pa je sporna fotografija uklonjena što je naljutilo glumicu.

- Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno. Naznaka jest da smo gole, ali se ne vidi nijedan intimni dio tijela. Netko me prijavio, valjda kao zlostavljačicu ili ne znam što. Ovdje je problem mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom - napisala je Veljača.

Djevojčicu Lenu dobila je u braku s Draženom Čučekom (47). U rujnu su u restoranu u centru Zagreba proslavili godišnjicu braka.

prava stvar

- Druga godina nam je braka i drugi brak za oboje. Dva je naš čarobni broj - napisala je scenaristica i producentica koja je prije Čučeka bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (37).

Dražen je bio u braku od 2009. do 2012. godine, a o bivšoj supruzi Ani rijetko je pričao. Jelenu je upoznao dok su pripremali predstavu “Prava stvar”, koja je premijeru imala krajem 2014. Tada su se i zaljubili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin