To je to što me zanima!

Namrgođena Victoria i 'leteći tanjur' na glavi Amal Clooney

Ona je preslatka bakica koju bih najradije uhvatio za obraze i rekao joj da je zgodna. Sitna je i to zna pa se odijeva upečatljivo, a njen modni izričaj prate i druge starije gospođe, rekao je Cigi o kraljici
Vidi originalni članak

Vjenčanje Princa Harryja (33) i Meghan Markle (36) definitivno je bio društveni događaj godine. Naći se među sretnicima koji su dobili pozivnicu bila je stvar prestiža. Kraljevsko vjenčanje, a posebno odjevne kombinacije uzvanika i mladenaca za 24sata prokomentirao je stilist i društveni kritičar Neven Ciganović.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ceremonija je definitivno opravdala visoka očekivanja svjetske javnosti, Skupilo se jako puno poznatih, sama 'krema društva', a nije bilo ni nikakvih odstupanja od kraljevskih pravila pa vjerojatno nećemo čitati da je netko nešto zeznuo - rekao je Cigi.

VIDI OVO! Celebrity koji se ne srame pokazati svoje bradavice. 

NOVO VRIJEME Meghan Markle opet prekršila tradiciju: Izmijenila je zavjete

Što se tiče mladenke, primijetio je da je imala problema s velom. Naime isti se prije ulaska u crkvu malo vukao po podu, a bio je dugačak sedam metara.

- Mogao je netko priskočiti i podići ga, čak je i kod nas Mate Rončević popravio veo Jelene Rozge - našalio se stilist. Mladenka se se odlučila za prilično jednostavnu vjenčanicu mode kuće Givenchy.

- Vjenčanica je 'vintage' i vjerojatno je napravljena od skupe svile. Nisam oduševljen kako joj stoji, prekruto je to sve, nije 'regular fit' kako smo navikli gledati. Malo joj i 'puše', cif joj se pomaknuo... Nema dvojbi da je ona izgledala super, ali vjenčanica Givenchyja nije bila najbolji izbor - zaključio je Ciganović te prokomentirao mladenkin make up i frizuru.

- Vjerojatno se Meghan jednostavno odjenula da naglasi tijaru koju joj je dobila od kraljice, a i šminka je vrlo decentna bila, mislim da čak nema ni podlogu. Frizura joj je isto malo razbarušena i sve je nekako ležerno - dodaje. S druge strane, mladoženja nije bio previše modno interesantan.

- Ima svečanu odoru, što je u skladu s tradicijom. Jedno mi nije jasno kako se nije sjetio 'zakamuflirati' manjak kose na glavi - kaže stilist koji je zadovoljan stajlingom tenisačice Serene Williams.

MISTER SEKSI Becks ukrao show: Mamio je uzdahe na kraljevskom piru

- Dobro je odabrala boju, smeta me samo što sve izgleda dosta starinski a ona je velika, mišičava i sportske građe pa joj to ne laska toliko - kaže, S druge strane, smatra kako Victoria Beckham sa svojom 'smrknutom' facom nije briljirala, a par je po njegovom mišljenju 'izvukao' suprug David koji je lijepo izgledao u sivom odijelu.

- Čak su mu i tetovaže u tome dobro izgledale - zaključuje Neven pa prokomentirao TV zvijezdu Oprah Winfrey.

- Oprah je došla u pastelnoj varijanti sa, za moj ukus, malo prenakićenom šeširom. Šešir je naravno neizostavan dio britanskih vjenčanja, ali neke znaju pretjerati pa na glavi imaju 'instalacije' - kaže Ciganović. koji je šešir Charlesove supruge Camille usporedio s ptičjim gnijezdom.

- Nezgodno je za one koji sjede iza pa ne vide od šešira i iskrive kralježnicu. No dobro, ipak su decentniji nego oni za konjičke trke - našalio se. Zeleni stajling kraljice Elizabete mu se jako svidio.

- Ona je preslatka bakica koju bih najradije uhvatio za obraze i rekao joj da je zgodna. Sitna je i to zna pa se odijeva upečatljivo, a njen modni izričaj prate i  druge starije gospođe - rekao je.

Mladenkina majka Doria Ragland odabrala je apricot kombinaciju koja se, kaže Cigi, sjajno stopila s njezinom puti. Posebno mus e svidio jedan modni dodatak.

- Piercing je još uvijek u nos,u ali to je ona i takva bi i trebala biti - dodaje. Kate Middleton, smatra, jako je dobro zna što odijeva. 

- Uvijek privlači pažnju, ali nije problem što je bila u bijelom, to nije čista bijela a sigurno je nekome prijavila što će odjenuti. Izgledala je vrlo sofisticirano - kaže Cigi kojeg je oduševila supruga Georgea Clooneyja.

- Amal je izgledala super u vintage izdanju, imala je haljinu koja joj jako dobro stoji, iako mi je malo nespretan bio 'leteći tanjur' koji je nosila na glavi - dodao je. Što se tiče cijene vjenčanice, smatra da je o njoj neukusno raspravljati.

- Kraljevska obitelj je jedna i od njih se očekuje da mnogo potroše i to se mora vidjeti. Bilo bi vjerojatno drugačije da imamo više prinčeva. A i ipak su se od prošlog vjenčanja smanjili troškovi - zaključio je Cigi.
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • leon101 20.05.2018.

    Mozda je vam drustveni kriticar ali za normalne je peder, i ne znam sta ga stalno gurate. Valjda vam se dobro s njim spava

  • zvijezdaa 19.05.2018.

    Victoria je bila ili drogirana ili pijana.... tako je djelovala ..

  • 19.05.2018.

    ova victoria beckham uvijek ozbiljna i mrka

Komentiraj...
Vidi sve komentare