To je to što me zanima!

Nana Nadarević o ocu: Iza njega je ostalo puno djela, moja kći će moći vidjeti sve njegove manire

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Krajem studenog Nana je obilježila očevu godišnjicu smrti emotivnom objavom na društvenim mrežama. Kaže, Mustafa Nadarević, uvijek je bio prisutan u svojoj obitelji
Vidi originalni članak

Nana Nadarević, kći pokojnog legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, postala je majka djevojčice Rumi u listopadu ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispričala je da je njezina obitelj s oduševljenjem dočekala njezinu djevojčicu.

- Rumi je dočekana s oduševljenjem, nadam se da joj neće udariti u glavu - našalila se Nana u razgovoru za Azru.

DVIJE GODINE BEZ VELIKANA Mustafa Nadarević odbio je Spielberga, a nijednom svojom ulogom nije bio zadovoljan

Prisjetila se i svog oca koji je preminuo prije dvije godine.

- Prošle su dvije godine od tatinog odlaska i u tom periodu gubitak sam prepoznala kao nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima - rekla je Nana.

- Imam divne uspomene s tatom. Iznad svih njegovih savjeta, najviše pamtim njegovu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, moj brat Aša i ja smo uvijek znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega - dodala je.

- Imamo sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua pa možemo uživati u njegovom liku i djelu i danas. Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati mu manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome - zaključila je Nana.

Prisjetimo se, krajem studenog Nana je obilježila očevu godišnjicu smrti emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Kći slavnog glumca objavila je do sada nikada viđenu fotografiju s ocem na kojoj Mustafa i Nana zajedno poziraju zagrljeni. U opis fotografije Nana je stavila samo emotikon srca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • antikomunist70 21.12.2022.

    Kralj humora i istinska legenda🙏🏻👏Pokoj vječni🙏🏻

  • 21.12.2022.

    Covjek Legenda , kad god sam bio psihicki dolje samo sam pogledao 1 do 2 serije LZN i eto nema stresa nema problema a smjeh do suza . Nikad vise takav glumac. Legenda

  • octopuss 21.12.2022.

    Nano, svaka čast tebi, ali kad već spominješ oca onda priznaj da je bio malo jači alkos koji nije mogao ni početi glumiti bez pola litre rakije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare