To je to što me zanima!

Naomi godine ne mogu ništa: Pokazala koliko je fleksibilna

Naomi je nedavno prekinula vezu s ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom. Tugu zbog prekida liječi brojnim putovanjima i poslovnim obavezama
Vidi originalni članak

Vladala je pistama 80-ih i 90-ih, no desetljećima poslije Naomi Campbell (43) može se pohvaliti iznimnom figurom te utegnutim tijelom. 

Manekenka je sve to potvrdila i pozom na pramcu čiju je fotografiju podijelila s obožavateljima na Twitteru. Naomi je u kupaćem kostimu pozirala tako što je savila tijelo unatrag. Fleksibilnost može zahvaliti redovitom pohađanju joge. 

Trenutačno se nalazi u Turskoj gdje pregovara o novom poslu, no našla je i malo vremena za uživanje u sunčanju i kupanju. 

Naomi je nedavno prekinula vezu s ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom. Tugu zbog prekida liječi brojnim putovanjima i poslovnim obavezama. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pernica 02.08.2013.

    ona je prava "crna pantera"! tako graciozna dok hoda, ima ono nešto....gledala sam je u početku karijere sa 16 god, prepadnuta, skromna, nježna....poslije se pretvorila u pravu tigricu! malo je i zločasta, znala je tući svoje zaposlenike- tu je osuđujem! inače po meni TOP MODEL, rođena baš za taj posao....šteta šta nije ostvarila majčinstvo, obitelj....

  • mazaluna 02.08.2013.

    A kaj drugo da radi ??Sa 43 godine bez obitelji "stara frajla" kak bi mi rekli može se jedino brinuti za sebe i tražiti novog tajkunčića.Za mene je to žalosno.

  • user_110653 02.08.2013.

    Naomi je komad od žene.Što se tiče njene osobnosti,gledala sam intervju sa njom,žena je totalno bezlična(bar meni)-bez boje,mirisa i okusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare