To je to što me zanima!

Naomi navukla na sebe 'mrežu za hvatanje ribe': Nađi stilista

Manekenka je prije dva mjeseca je pozirala s reperom Skepteom za muški časopis GQ, a na fotografijama su oboje bili goli do pasa u intimnim pozama
Vidi originalni članak

Britanski supermodel Naomi Campbell (47) je još jednom pokazala zbog čega je ostala upečatljiva ikona u modnoj industriji. Naime, na modnom događaju u New Yorku se u četvrtak navečer pojavila u čudnoj i nespojivoj odjevnoj kombinaciji. 

Na sebi je nosila čipkastu crno-zlatnu haljinu i zimski bijeli kaput te ljetne štikle, čime je plijenila poglede mnogih uzvanika koji su je promatrali podsmjehujući se. Zanimljiv je bio i njezin bijeli ovratnik. 

- Izgledaš prekrasno. Poput prave šefice si - komentirao joj je jedan od obožavatelja. Dok su neki hvalili njezin imidž, bilo je i onih koji su ga kritizirali. Tvrde kako je njezina haljina nalik na 'mrežu za hvatanje ribe' i kako bi trebala potražiti pomoć stilista. 

Naomi je u modnoj industriji od svoje 16. godine, kad je krasila naslovnicu časopisa Elle 1986. godine. Tijekom svih tih godina, pojavila se na preko 500 naslovnica raznih časopisa.

 

Prije dva mjeseca je pozirala s reperom Skepteom (35) za muški časopis GQ, a na fotografijama su oboje bili goli do pasa u intimnim pozama.

POTVRDILI VEZU? Naomi i njezin navodni dečko pozirali goli za muški časopis

Nakon fotografiranja, golišavim fotografijama su se pohvalili i na društvenim mrežama. Tada su krenula nagađanja o njihovoj vezi. Prije nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je navodno bila u vezi s egipatskim multimilijunašem Louisom Camillerijem (62) koji je direktor tvrtke Ferrari.

NOVA ROMANSA? Naomi je ostavila milijunaša zbog 12 godina mlađeg repera

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 05.05.2018.

    zgodna

  • bubamiha 05.05.2018.

    I opet je super zgodna,makar stavila na sebe vricu od smeca! A i koliko vidim,ova mriža je itekako u trendu,sviđala se nama ili ne.

  • __Dona__ 05.05.2018.

    Jedna od najljepših crnkinja našeg vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare