To je to što me zanima!

'Napali su me Kolindini glasači, malo intelektualno ograničeni'

Iako se kroz dugogodišnju karijeru Pokos svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je sve češće Kolinda...
Vidi originalni članak

Nakon što je bivša voditeljica Vlatka Pokos (49) preko društvene mreže prozvala hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (51) i okarakterizirala je kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku' i 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', počeli su joj, kako kaže, prijetiti njezini glasači. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživjela sam, očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu 'ubijte glasnika' Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas ali u mojoj realnosti, predsjednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte - poručila je Vlatka iz Kanade. Uz sve je priložila kolaž fotografija na kojima predsjednica pjeva.

Iako se kroz dugogodišnju karijeru svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je sve češće Kolinda Grabar-Kitarović. 

Pokos je pojasnila i da se u Kanadi bori s predrasudama kako je Hrvatska 'Istočna Europa'. 

 

- Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH - komentirala je oštro Vlatka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Tomislav 57 08.12.2019.

    Evo ja nisam Kolindin glasac i ne bih bio za milion eura ! Nesto istine ima u Vasem komentaru, ali uvijek treba pogledati tko komentira a u ovom slucaju bi bilo bolje da se pokrijete usima i cutite! U 🇨🇦 cete propasti do kraja jer ne vrijedite bas nista i bilo bi bolje po Hrvate da vas proglasimo hrvatsko kulturno "nedobro“ !!! S nadom u Vase ozdravljenje lijep pozdrav iz Canade!

  • Mitoikorupcija_1 08.12.2019.

    Jel u toj Kanadi nema nikakav Dikan da se prikrpis malo da ti nije dosadno

  • hhdszp 07.12.2019.

    Da li skupa prknuša može biti jeftina pevaljka? Neee, boli me dupe za to!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare