To je to što me zanima!

Napala je Veljaču: 'Kao da nitko drugi nema djecu, posao. Samo iritiraš ljude, stalno si paćenica'

Svi imamo djecu, pse, mačku, bolesnog roditelja, svi radimo, ostajemo bez posla, tražimo nove, borimo se svaki dan, ustajemo i padamo, ali ne lijepimo si to na čelo da svi vide, napisala je, a Jelena joj je odgovorila
Vidi originalni članak

Scenaristica i glumica Jelena Veljača (39) obračunala se s 'hejtericom' na Instagramu. Sve je krenulo kada je objavila fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom Vitom Turšićem, inače bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da vas pitam, kad stavim masku, vidi li se koliko sam umorna od snimanja i kolumne i zadnjeg dana prije promocije slikovnice usred pandemije? - upitala je pratitelje.

Odgovor nije dugo čekala.

- Joj daj, prestani, kao da nitko drugi nema djecu, posao, obveze... - poručila joj je korisnica.

- Tko tvrdi da nema? - upitala ju je Jelena.

BIVŠI KOLINDIN SAVJETNIK Jelena Veljača po prvi puta s novim dečkom Vitom u javnosti

- Pa stalno nekaj imaš za komentirati, u stilu 'ja radna mama, ja umotana, ja u strci'... Stalno neka ti paćenica, bezveze.... Svi smo u strci, umorni. Svi imamo djecu, pse, mačku, bolesnog roditelja, svi radimo, ostajemo bez posla, tražimo nove, borimo se svaki dan, ustajemo i padamo, ali ne lijepimo si to na čelo da svi vide. To ti nikog zapravo ne zanima. Samo iritiraš ljude tim opaskama. Svi smo u istom košu, život svima nosi isto. Dakle, ne trebaju nam tvoje 'jao mojim podočnjacima od silnog rada' - nastavila je dušobrižnica.

- Kužim sve, najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. Ovih 50 tisuća ostalih pratitelja i ja ćemo kako nam paše - zaključila je Veljača.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bubleha 12.10.2020.

    Kad joj djeca vide "filmić" baš će se obradovati.

  • Simsolina 12.10.2020.

    Bilo je i vrijeme da joj netko vise to rece. Svaka cast!

  • psilajuu 12.10.2020.

    Bravo Jelka. Pa ljudi tko više može čitati o njenim brigama. Dosta nam je i svojih. Reka bi da imaš petero djece. Odmori malo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare