To je to što me zanima!

Napala šogoricu? 'Da su tako Kate kritizirali svi bi uskočili'

Bivša glumica nedavno je tužila britanski tabloid Mail on Sunday zbog konstantnog izvještavanja o njoj na, kako sama tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) navodno je otkrila bliskoj osobi kako je kraljevska obitelj oduvijek više voljela i podržavala Kate Middleton, rekao je izvor za Daily Mail. 

- Da su mediji kritizirali Kate umjesto mene, obitelj bi sigurno odmah uskočila. Svi koji bi se usudili negativno progovoriti o Kate bili bi ušutkani - navodno je rekla Meghan. Strani mediji pišu i kako se princ Harry (35) požalio svojoj obitelji kako svi napadaju njegovu suprugu, ali članovi kraljevske obitelji nisu ništa napravili da ju zaštite. 

- Harry se jedini zauzimao za Meghan, njihovog sina i svoju majku Dianu - dodao je izvor. 

Bivša glumica nedavno je tužila britanski tabloid Mail on Sunday zbog konstantnog izvještavanja o njoj na, kako sama tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu. Britanski mediji su objavili što je točno Meghan rekla na sudu prošli tjedan. 

Meghan tvrdi kako su mediji njezinog oca maltretirali i iskorištavali, iako nije pričala s njim dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tusampjeseice 28.04.2020.

    Sve tocno receno.sjetimo se samo kako su se na noge digli zbog onih Kateinih toples slika. Branili bi oni i Meghan ,ali ima jedan problem.nije bijela.

  • Cirenac 28.04.2020.

    Kate je za nju život izmislila.

  • Dekla 28.04.2020.

    Kate je dama, samozatajna, tiha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare