To je to što me zanima!

Napali je: J. Lopez u Vegasu nosila bundu od 650.000 kuna

Pjevačica je za nastup u Las Vegasu izabrala raskošnu bundu od krzna bijele lisice i ponovno razbjesnila američke udruge za zaštitu prava životinja. Iako joj se to često događa, kaže, obožava bunde
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (46) čak nosi i trepavice od pravoga krzna. Ugradnja tih trepavica stoji čak 47.000 kuna, a rade se od krzna sibirskih životinja poput lisica. Pjevačica je nedavno nastupala u Las Vegasu. Nosila je raskošnu bundu od krzna bijele lisice vrijednu oko 650.000 kuna i ponovno je razbjesnila američke udruge za zaštitu prava životinja.

No Lopez se time ne zamara. Ona godinama pozira sa skupim krznenim bundama od zeca, činčile, lisice i vidre.

- Pokušavali su me nekoliko puta poprskati crvenim sprejem. Ipak, ne mislim se odreći krzna jer mislim da mi lijepo pristaje - kaže Lopez, koja često ističe da je luda za veganskom prehranom. 

Pjevačica je izdala i liniju odjeće koja je djielom od pravog krzna. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hatonthecloud 18.05.2016.

    žena je prelijepa, ali ono što mene u svemu ovome muči je logika. prije nekoliko tisuća godina ljudi su ubijali životinje i nosili njihovo krzno jer nisu imali ništa drugo što bi ih pokrilo/grijalo. kasnije je to bilo rezervirano za najsiromašnije. danas, kada postoji stotinu materijala, još se uvijek bespotrebno (za tu svrhu) ubijaju životinje i proizvode bunde i još sve to za pravo bogatstvo.

  • sansun 18.05.2016.

    treba te prijatelje zivotinja poslati mam u rusiju-sibir. pa da vidis sto bi se trazila bunda viska. jedini nisam za nehumano ubijanje zivotinja, a to da netko nosi bundu, nije moj problem. sad se svi nasli nesto dizat i moralizirat

  • _Varešak_ 18.05.2016.

    Obukla bundu hoće još koji rundu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare