To je to što me zanima!

Tamaru Ecclestone napali jer traži donacije: 'Ovo je sramota'

Tamara i Jay su se sa 30 umjetnika udružili kako bi izradili online galeriju, pomoću koje bi prikupili novac i donirali ga zdravstvenim djelatnicima. Gledatelji su im zamjerili traženje novca...
Vidi originalni članak

Kći Bernieja Ecclestonea (89), Tamara (35) i njezin suprug Jay Rutland (39) gostovali su emisiji 'This Morning' i pozvali su gledatelje da doniraju novac za njihovu online galeriju. U emisiju su se javili uživo iz svog doma kako bi podržali zdravstvene djelatnike koji se bore protiv pandemije.

Tamara i Jay su se sa 30 umjetnika udružili kako bi izradili online galeriju, pomoću koje bi prikupili novac i donirali ga zdravstvenim djelatnicima. Nakon što su pozvali sve gledatelje da daju svoj novčani doprinos, oni su im zamjerili traženje novca zbog raskoši u kojoj žive.

- Bez uvrede, ali ovo je sramotno. Žele prikupiti milijun funti pomoću donacija, a njihova obitelj posjeduje skoro četiri milijarde funti? - napali su ih gledatelji te Tamaru putem društvenih mreža upitali zbog čega sama ne donira kad je bogata.

Tamara je nedavno napravila skandal u jednom restoranu u Chelseaju kad je vrištala na blogera i urednika 'The Steeple Timesa' Matthewa Steeplesa, koji je za njezinog oca rekao da je 'opasni patuljak'. Tamara je navodno rekla Matthewu da je vrijeme da se obračunaju licem u lice nakon nekoliko godina ismijavanja.

- Puno ljudi pojavilo se vani, bili su i njezini tjelohranitelji. Rekla mi je da sam odvratna osoba jer napadam njezinog oca. Jedan od upravitelja restorana izašao je van i rekao Tamari da se smiri - ispričao je Matthew, a Tamarin glasnogovornik je odbacio tvrdnje.

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DEANA KOTIGE #zajedno24sata:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • škorogovnar 15.04.2020.

    Mogu joj ja donirati ali u centimetrima😂😂

  • Idaho 15.04.2020.

    Mogu imat love koliko oće, al muževi su im katastrofa. Da su tražile muževe po pazaru bolje bi izgledali.

  • anchy2004 15.04.2020.

    Gle kak je ružna na prvoj sliki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare