To je to što me zanima!

Napokon je spomenula Igora: Seve je mužu čestitala rođendan

Presretna sam jer sad znam da prave i jake ljubavi postoje, neuništive kao vaša. Sretno, volite se uvijek, poručili su supružnicima njihovi obožavatelji
Vidi originalni članak

Nakon što se mjesecima nisu vidjeli, još otkako se Severina (47) posvađala s Kojićima pa iz Beograda došla za Zagreb, ne prestaju šuškanja kako veza između nje i supruga Igora Kojića baš i ne stoji najbolje. Severina je sada očito svima dokazala suprotno jer je svom Igoru čestitala 33. rođendan i objavila njihovu zajedničku fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pjevačica je uživala u rodnom Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi - napisala je Sevka i uz to dodala opis koje stavlja na svaku fotografiju 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. 

Njihovi pratitelji odmah su se našalili kako zbog ove vijesti korona virus pada u drugi plan, a bilo je i onih kojima je ta fotografija popravila dan. 

- Sretan rođendan tvome Igoru, Seve, uljepšali ste mi dan. Presretna sam jer sad znam da prave i jake ljubavi postoje, neuništive kao vaša. Sretno, volite se uvijek - poručili su supružnicima. 

Seve je u Splitu bila nekoliko tjedana, razdvojena od zakonitog supruga Igora tri mjeseca. Dakle, otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, nije se vidjela s njim. U Beogradu je zbog pandemije korona virusa mjesec dana provela kod obitelji Kojić. Tad su se navodno posvađali oko bazena pa je odjurila u Zagreb.

Prije nekoliko dana sanirali su joj krov jer joj curi voda u njezinu penthouseu od 300-tinjak kvadrata. Seve se ponudila i da obnovi fasadu, odnosno ona bi financirala 75% radova, a susjedi ostalo.

'IMA POSLA' Ponude ne prestaju: Severina i Nina, dođite mi pobrati krumpir

Kad je sve te stvari dogovorila, otišla je u Split. Naslikavala se jednom prigodom s prijateljicama na rivi. Fotografiju je objavila na društvenoj mreži i napisala 'Seks i grad po splitski'.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • EndoSestra 18.08.2020.

    ona se na slikama uvijek tako izretušira u mladu i lijepu,a ustvari stara i gadna

  • Fighter for Justice 31.07.2020.

    Mislim da njoj treba pravi muškarac koji ima jako puno love a ostalo nije toliko bitno

  • julijana61 30.07.2020.

    Neću moçi spavati od sreće😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare