To je to što me zanima!

Brzi i žestoki 7: Drugi trailer posljednjeg Walkerovog filma

Novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan, glumački tim i ovoga puta čine Walker, Diesel, The Rock, Rodriguez, Brewster, Gibson i Ludacris
Vidi originalni članak

Studio Universal upravo je predstavio drugi trailer filma 'Brzi i žestoki 7' koji nastavlja nezaustavljivu franšizu predvođenu Vinom Dieselom, Paulom Walkerom i Dwayneom Johnsonom . Novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan , a glumački tim i ovoga puta čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrse Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black.

Njima će se u novim oktanskim avanturama pridružiti Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell te Jason Statham u ulozi glavnog negativca zbog kojeg će ovoga puta najbrži i najžešči automobili na svijetu čak i letjeti zrakom.

Akcijski triler 'Brzi i žestoki 7' dolazi u hrvatska kina 2. travnja uz nikad viđene adrenalinske vratolomije.

Sedmi nastavak serijala 'Brzi i žestoki 7' posljednji je film u kojem je glumio Paul Walker. Poginuo je u tragičnoj prometnoj nesreći u studenom 2013. Automobil kojim je upravljao glumčev prijatelj zaletio se u stup ulične rasvjete i drvo .

Nakon smrti jednog od glavnih glumaca ekipa filma je mislila da više neće ni snimati .

Blitz

- Mislili smo da više nećemo snimati jer nam se nakon njegove tragične smrti činilo da to nema smisla. Paul Walker i vi ste nam dali snagu u tim trenucima - poručili su obožavateljima nakon snimanja Vin Diesel (46), Michelle Rodriguez (35) te ostatak ekipe koja je radila na filmu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ZelenaHrvatska 07.02.2015.

    Strašno mi je zao sto je Paul poginuo,bio mi je sasvim ok glumac!

  • DinoAKA ljubiša 07.02.2015.

    1 je O.K. koliko-toliko realan, zabavan 2 vizualno dobar, ali akcijske scene i zastarjeli CG efekti su katastrofalni. 3 tj. Tokio Drift, što se tiče same kvalitete najbolji, ALI akcija nije ništa posebno 4 O.K. priča, pomalo dosadan za ovu vrstu žanra, kraj ponovno nerealni efekti (sve ima svoju granicu). 5 vrlo zabavan nastavak, odvlači cijeli film u novom smjeru, pravi "ljetni" hit 6 možda za neke pretjeran, meni osobno vrlo zabavan (oni pista mora bit' od tud do Ljubljane :) 7 vidjet ćemo, odbijam gledat ikakve trailere, ne želim si pokvarit' iskustvo 8, 9 i 10, bit' će ih još, ali meni ne smeta... :)

  • DinoAKA ljubiša 07.02.2015.

    Još da uguraju, Arnia i Slya, možda Van dama, ili Mela Gibsona, kao negativca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare