To je to što me zanima!

'Napuhanko' - On je tenk, on je brdo, on je baš prenabildan...

Tjelohranitelj bivše manekenke sate provodi u teretani, a dnevno unosi pet tisuća kalorija. Zack Khan veliki je vjernik, a najteže mu pada vrijeme za Ramazan
Vidi originalni članak

Nakon što je Jodie Marsh objavila fotografiju za koju je pozirala s tjelohraniteljem Zackom Khanom (33), mnoge je šokirala njegova građa jer je pored bivše manekenke izgledao poprilično ogromno. 

Riječ je o bivšem boksaču koji se poslije ozljede okrenuo bodybuildingu, a trenutačno putuje po svijetu i zarađuje pojavljivanjima na javnim događajima. 

Poznat je i kao prvi Britanac muslimanske vjeroispovjesti koji je postao profesionalni bodybuilder, a 2009. godine postao je prvak Međunarodne federacije bodybuildera.

Iako je ovisan o vježbanju, nikad ne propušta molitve petkom, a najteže mu pada razdoblje Ramazana kad je islamskim vjernicima od zore do zalaska sunca zabranjeno konzumiranje hrane i pića uključujući i vodu. Dnevno unosi 5000 kalorija, što je osam obroka. 

Obujam bedara mu je 81 centimetar i nikad ne propušta treninge u teretani.

- Za mene je body building posao. Moje tijelo je moj proizvod, zato mi je jako važno da naporno treniram - zaključio je Zack. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • tomi07 05.10.2013.

    tip izgleda ko kroasan iz kojeg je iscurila cokolada.

  • ivorzg 05.10.2013.

    oličenje užasa...žalosno kaj čovjek sam sebi može napraviti...i da javi se za par godina...

  • Sivica123 05.10.2013.

    Slucaj za psihijatriju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare