To je to što me zanima!

Narin napušta Mustafinu kuću i odlazi živjeti sa svojom obitelji

Mustafa želi nauditi doktoru Serdaru kojeg smatra neprijateljem. Naime, doktor Serdar je jako povrijedio Mustafu. Asije je jako sretna u konaku bez Narin
Vidi originalni članak

Mustafa je zapalio kućicu doktora Serdara, međutim doktor se na vrijeme probudi i uspije se spasiti. Plamen zahvati Mustafinu nogu. Unatoč svemu Serdar pomogne Mustafi. Narin je sretna,  jer je opet u svojoj kući sa svojom obitelji. Kad Serdar ugleda taj prizor, i on se razveseli. Mustafa želi nauditi doktoru Serdaru kojeg smatra neprijateljem. Naime, doktor Serdar je jako povrijedio Mustafu. Narin je u svojoj kući s obitelji i sretna je.

Narin i njezina majka dišu punim plućima, kao da život počinju ispočetka. Kad Serdar vidi taj prizor, i on se razveseli. Indži sanja sina i ujutro nazove Serdara. Koliko god joj Serdar govorio da je dobro, Indži nije uvjerena i odlazi u Guzeljurt k sinu.

Asije je jako sretna u konaku bez Narin. Pokazuje sve svoje talente. Durije je zadovoljna tom situacijom i uzvraća na sva njezina djela. Aslan se iz Ankare vratio s darom. Iznenađena je, ali zadovoljna. No taj užitak neće potrajati. Mustafa je, kao uvijek, uspio pokvariti i tu situaciju. Jašar uz Mustafinu potporu i pomoć odlazi u bolnicu ugraditi protetičku nogu. Pokušava to prikriti, no vrlo je uzbuđen. Proteza je ugrađena i nakon nekoliko probnih koraka na Mustafin prijedlog odlaze slaviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare