To je to što me zanima!

Naše zvijezde velikog srca! Enis, Bojan, Mario i Dino vole pomoći drugima: 'Jako me to veseli...'

Enis Bešlagić, Mario Valentić, Bojan Jambrošić i Dino Rogić pridružili su se humanitarnim akcijama i pomogli potrebitima
Vidi originalni članak

Da je vrijeme darivanja, najbolje znaju oni koji svoje slobodno vrijeme posvećuju humanitarnom radu. Koncerti, igrokazi, darivanja... Sve su to načini kojima bi poznati mogli usrećiti druge i pomoći najpotrebitijima.

Iako postoje oni koji su skloni novčanom darivanju, na sceni su i oni velikog srca koji smatraju kako je najveći dar upravo onaj nematerijalan, a nagrada su osmijeh i sreća. Jedan od humanitaraca na glumačkoj sceni je Enis Bešlagić.

USKORO NA MALIM EKRANIMA Bešlagić o 'Superparu': Parovi u igrama grizu, gotovo se ni ne pogledaju, ali jako se poštuju'

Enisu to nije prva humanitarna akcija

- Trenutačno pomažem s udruženjem Iskra Banja Luka za djecu oboljelu od malignih bolesti. Pomažemo djeci i roditeljima da prebrode te dane, kemoterapije i sve tretmane - govori nam.

A Enisu to nije prva humanitarna akcija. Pomaže kad god stigne.

TUGA I BOL Emotivni Enis Bešlagić oprostio se od Davora iz Superpara: 'Sad se voziš ljepšim prostranstvima'

- Ne mogu raditi 100 humanitarnih akcija. Mislim da ima dovoljno poznatih i javnih osoba koje bi se mogle pridružiti. A ne da bude samo slikanje, pojavimo se i 'ćao' - govori nam Enis pa dodaje: "Ne mislim da poznati dovoljno rade humanitarno. I ne samo poznati, ima i nepoznatih koji imaju novca pa ne pomažu".

Tuđi osmijesi vesele i Marija Valentića

Humanitarne akcije u njemu bude pomiješane osjećaje. Svaki ga osmijeh razveseli, ali ponekad je teško biti svjedok teških situacija u kojima se ljudi nalaze.

- Njihova sreća je i moja sreća. Volim vidjeti nečiji osmijeh, obraduje me to. Naravno, ima i mnogo tužnih trenutaka, ali ima i puno lijepih priča - zaključuje Enis.

U NOVOJ EPIZODI 'KNJAZALIŠTA' Enis Bešlagić kao žena: Brinuo se za osmero djece, depilirao i 'preživio' menstrualne bolove

Tuđi osmijesi ne vesele samo Enisa, tu je i veliki humanitarac Mario Valentić, koji se ovih blagdana, s kolegom Dinom Rogićem, odlučio prerušiti u Unuka Mraza i tako razveseliti kako one najmlađe, tako i one starije.

- Ideja je razveseliti i djecu i odrasle. Unuk Mraz, kojega igram, prpošan je i zaigran te djeci i odraslima bude zanimljivo. Baš me prihvate s radošću i veseljem - rekao je Mario.

Priznao je kako ga ovaj projekt veseli i kako su zbog pozitivne energije koju poklanjaju drugima angažirani na mnogim mjestima. Nije zaboravio ni ovih dane, kako kaže, učiniti ono najvrednije, a to je darivati krv.

Bojan Jambrošić talentima razveseljava djecu

- Darivali smo, moj kolega Dino i ja, krvnu plazmu i trombocite koji se koriste isključivo za liječenje oboljele djece. Dino i ja smo redoviti darivatelji krvi - govori nam Mario.

Činiti dobra djela ne samo na blagdanske dane, nego kroz cijelu godinu, zna i pjevač Bojan Jambrošić, koji svojim talentom razveseljava djecu.

POMOĆ Facebook humanitarci pomažu siromašnim obiteljima u Gunji

- Djeca su najbitnija i najranjivija skupina, svakako da treba pomoći svima, pa ako mogu svoj talent koji imam iskoristiti, rado se odazovem, bez ikakve dvojbe - govori nam Bojan.

Glumi i u crtićima, kao što je 'Jojo', pa ga djeca češće pamte po tom imenu:

- Meni je to veselje, a mnogi koji me poznaju znaju reći da sam i ja veliko dijete.

Iako ga često znaju pitati kad će snimiti svoju pjesmu, kao pop žanr, priznaje da ga ipak uveseljavanje djece više raduje. Skroman i uvijek pozitivan, pravo je prijateljsko lice koje i djeca i odrasli rado vide. 

POSLUŠAJTE NOVU HIT PJESMU LIDIJE BAČIĆ LILLE:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gibbs55 30.12.2023.

    Ovo mi više liči na smo promociju nego na humanitarku. Ako sam human, onda sam human na način da se to ne zna.

  • rtz2 30.12.2023.

    strašnih li zvijezda

  • zgbzagreb 30.12.2023.

    Enis nije naša zvijezda, već bosanski mjesec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare