Obavijesti

Show

Komentari 5

Bešlagić o 'Superparu': Parovi u igrama grizu, gotovo se ni ne pogledaju, ali jako se poštuju'

Bešlagić o 'Superparu': Parovi u igrama grizu, gotovo se ni ne pogledaju, ali jako se poštuju'
3

Kandidati se natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje

VIDEO

Snimanje četvrte sezone 'Superpara' u punom je zamahu, show uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u, a voditelj Enis Bešlagić (48), okosnica te zabavno-natjecateljske emisije, izrazito je zadovoljan ovogodišnjim kandidatima. 

Zaručili su se Mario i Marija iz 'Superpara', buduća mlada se pohvalila unikatnim prstenom
Zaručili su se Mario i Marija iz 'Superpara', buduća mlada se pohvalila unikatnim prstenom

- Parovi četvrte sezone drugačiji su od parova prijašnjih sezona - pojedinačno nisu, ali kao kolektiv jesu; grizu, ulaze u izazov punim kapacitetom, ne štede nikoga iako se privatno i vole i cijene, poštuju, super se druže i nema nekih prevelikih intriga među njima. Najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u izazovima se gotovo i ne pogledaju, toliko su nabrijani. Žene pogotovo! Ne postoji ono da netko odustaje od izazova, nema neću ili ne mogu, nego se svi u igrama daju sve od sebe i baš sam jako sretan zbog toga. Jako sam sretan što se igre igraju maksimalno, a poslije se pruži ruka - rekao je Bešlagić koji jedva čeka da i gledatelji upoznaju kandidate. 

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa 'Power Couple' iznimno je dobro prihvaćen u Hrvatskoj, gledateljima je posebno zabavno gledati kako parovi prolaze kroz razne zanimljive fizičke i mentalne izazove kako bi dokazali svoju bliskost i znanje jedni o drugima te kako i kod parova koji se jako vole i poštuju često dođe i do konfliktnih situacija i poneke svađe. 

Pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje, a jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima. 

- Imamo deset parova, fantastične nagrade, izazovi su još izazovniji! Testirat ćemo njihovo znanje, njihovu ljubav, njihovu sposobnost i snagu i uskoro ćete doznati tko će postati novi hrvatski superpar - zaključio je Enis. 

Tko će od njih osvojiti novčanu nagradu od 15.000 eura i titulu superpara - ne propustite gledati uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin