To je to što me zanima!

Nastupila jeziva tišina: Pjevač nakon nastupa pao s pozornice

U pomoć je potrčala produkcija i kamermani, a srećom kandidat se nije ozbiljnije ozlijedio, a publika je nagradila ovacijama njegovo dizanje. Tommy je sve profesionalno odradio
Vidi originalni članak

Natjecatelj britanskog X-Factora Tommy Ludford (20) je tijekom subotnjeg nastupa uživo pao s pozornice. Dvadesetogodišnjak je izvodio baladu 'Dipping Biscuits' i fokusirao se na svoju gitaru pa nije gledao gdje hoda.

Približio se ruku pozornice oblikovane u slovo X, napravio pogrešan gorak i pao s bine. Žiri (Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Field i Louis Tomlinson) je ostao potpuno šokiran.

Svi su nekoliko sekunda stajali nepomično otvorenih usta, u vidnom šoku. 

Prvi je reagirao voditelj Dermot O'Leary, a u pomoć je potrčala produkcija i kamermani. Srećom kandidat se nije ozbiljnije ozlijedio, a publika je nagradila ovacijama njegovo dizanje. Tommy je sve profesionalno odradio, dignuo se i mahnuo publici kako bi im javio da je sve u redu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OpetMikiTrasi 09.10.2018.

    Meni ovo izgleda kao da je namjerno pao.

  • Loš_sin 01.10.2018.

    I na kraju članka đumbus reklama. Samo Eazy_E lapani !!

  • Liverpool_YNWA 01.10.2018.

    tak sam i ja opal u šaht.joj sramote,a i što boli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare