To je to što me zanima!

Natali Dizdar u izazovnoj haljini s izrezom proslavila obljetnicu

Natali se prvi puta u javnosti pojavila s 19 godina, kada je nastupila krajem 2003. u Story SuperNova showu. Zbog iznimnog vokala i talenta završila je na trećem mjestu, iza Rafaela Dropulića i Saše Lozara
Vidi originalni članak

Hvala svima, poručila je jutros kratko pjevačica Natali Dizdar (37) nakon sinoćnjeg nastupa u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Tamo je u lijepom ambijentu proslavila 20. godišnjicu karijere.

Dobro raspoložena Natali zabavljala je publiku brojnim pjesmama i hitovima. Nastupila je u dugoj crnoj haljini, a tijekom nastupa nije uspjela sakriti emocije ovim velikim postignućem.

Natali se prvi puta u javnosti pojavila s 19 godina, kada je nastupila krajem 2003. u Story SuperNova showu. Zbog iznimnog vokala i talenta završila je na trećem mjestu, iza Rafaela Dropulića i Saše Lozara.

Ljeto 2004. donijelo je njezin prvi službeni singl 'Ne daj' koji je vrlo brzo došao na vrh svih ljestvica.  Zbog uspjeha pjesme, dobila je nagradu Zlatna Koogla za pjesmu godine, ali i tri nominacije te Porin za najboljeg debitanta.

ODMARAJU U HRVATSKOJ Natali Dizdar otkrila detalje o Francuzu koji je osvojio njezino srce: 'Obožava Dalmaciju i TBF'

U svibnju 2005. izlazi prvi album 'Natali Dizdar', a kroz karijeru izdala je još tri: Pronađi put (2009.), ZKM Live (2012.) i Iluzije (2017.)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MarjanaKrstavac 31.10.2021.

    Znam samo jednu dvije njene nedaj me i zamjeniti cu te gorim,istina svi bi oni voljeli biti popularni  a krivo im ka vide nade susjede kako su popularniji pa ako mislus zaradit moras i dati reklamu za proizvod ako nema reklame kako ću znati da proizvod postoji jer reklama prodaje eh sve bi oni na finjaka sretan ima potencijala ali kad znaš dvije pjesme to je nista 

  • beyoncee 29.10.2021.

    kakve karijere ?

  • samodanas 29.10.2021.

    Odlična Natali s predobrim glasom i kvalitetnim pjesmama, ali takvi nisu zanimljivi kod nas , jer joj Insta nije slikovnica s golotinjom

Komentiraj...
Vidi sve komentare