Show

Komentari 9

Natali Dizdar otkrila detalje o Francuzu koji je osvojio njezino srce: 'Obožava Dalmaciju i TBF'

Natali Dizdar otkrila detalje o Francuzu koji je osvojio njezino srce: 'Obožava Dalmaciju i TBF'

Pjevačica je spremna za nove koncerte u Hrvatskoj, ali ih očekuje s oprezom s obzirom na veliki broj otkazivanja okupljanja. Uživa na obali, a njezino ljeto ne može proći bez da je skiperica na brodu

Pjevačica Natali Dizdar s dečkom Williamom živi u Londonu, a on je veliki ljubitelj pjesme 'Smak svita' od grupe TBF. Zajedno posjećuju i Hrvatsku i Francusku, a Williamu je najdraža Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U Francuskoj najviše volim sveprisutnu estetiku, u arhitekturi, umjetnosti, ali i u ritualima, hrani, prirodi... Općenito strastveni pristup životu. Ali i da je samo sir i vino u pitanju, ne bih se žalila. William najviše voli Dalmaciju, naše otoke i “Smak svita” - ispričala je Natali za Večernji list

Natali je kao i većina pjevača imala zakazane koncerte u Hrvatskoj koji su na kraju otkazani ili odgođeni, pa kaže da ih iščekuje s oprezom dok nije sigurno da će se koncert održati. 

- Tako da sam se zapravo opustila tek na dan ona prva dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj Laubi. A pamtit ću ih po tome što smo taj prvi dan uz vidno uzbuđenje svi bili i nekako zbunjeni time što smo tu gdje jesmo, i ja i publika i moj bend. Trebalo je nekoliko pjesama da se svi zajedno opustimo i prepustimo muzici i tom čarobnom spoju između glazbenika i publike koji se događa samo na live koncertima - ispričala je.

Natali uz svoje pjesme pjeva i one koje su nastale u suradnji s bendom BETI, a kako kaže između njih ne radi razliku:

- Bilo je fantastično uz moj trenutačni singl “Kad mislim na to” prvi put doživjeti reakcije i na prošlogodišnji hit projekta BETI, pjesmu “Slobodna” i vidjeti uživo koliko je ta pjesma ostavila traga na ljude.

Natali je trenutno u Hrvatskoj, a ispričala je da joj ljeto ne može proći bez da bude skiperica na brodu.

Najčitaniji članci