Show

Komentari 8

Natali Dizdar u izazovnoj haljini s izrezom proslavila obljetnicu

Natali Dizdar u izazovnoj haljini s izrezom proslavila obljetnicu

Natali se prvi puta u javnosti pojavila s 19 godina, kada je nastupila krajem 2003. u Story SuperNova showu. Zbog iznimnog vokala i talenta završila je na trećem mjestu, iza Rafaela Dropulića i Saše Lozara

Hvala svima, poručila je jutros kratko pjevačica Natali Dizdar (37) nakon sinoćnjeg nastupa u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Tamo je u lijepom ambijentu proslavila 20. godišnjicu karijere.

Natali Dizdar koncertom je proslavila 20 godina karijere

Dobro raspoložena Natali zabavljala je publiku brojnim pjesmama i hitovima. Nastupila je u dugoj crnoj haljini, a tijekom nastupa nije uspjela sakriti emocije ovim velikim postignućem.

Natali Dizdar koncertom je proslavila 20 godina karijere

Natali se prvi puta u javnosti pojavila s 19 godina, kada je nastupila krajem 2003. u Story SuperNova showu. Zbog iznimnog vokala i talenta završila je na trećem mjestu, iza Rafaela Dropulića i Saše Lozara.

PR fotografije

Ljeto 2004. donijelo je njezin prvi službeni singl 'Ne daj' koji je vrlo brzo došao na vrh svih ljestvica.  Zbog uspjeha pjesme, dobila je nagradu Zlatna Koogla za pjesmu godine, ali i tri nominacije te Porin za najboljeg debitanta.

U svibnju 2005. izlazi prvi album 'Natali Dizdar', a kroz karijeru izdala je još tri: Pronađi put (2009.), ZKM Live (2012.) i Iluzije (2017.)

Slavko Midžor/PIXSELL

Najčitaniji članci