To je to što me zanima!

Natalija na 'fejsu' traži posao: 'Nije mi bilo lako ovo napisati'

Glumim, sviram klavir, govorim engleski i francuski, snalazim se u vođenju emisija, snimala sam i sinkronizirala crtiće, stoji u objavi Natalije Đorđević
Vidi originalni članak

Kazališna glumica Natalija Đorđević (44), koja je glumila i u mnogim serijama poput 'Luda kuća' i 'Bitange i princeze', nedavno je na društvenim mrežama objavila oglas za posao.

- Ako me netko treba u kakvom projektu bila bih zahvalna. Glumim, sviram klavir, govorim engleski i francuski, snalazim se u vođenju emisija, snimala sam i sinkronizirala crtiće. Hvala. Brzo učim ako treba kakva druga vještina - napisala je Natalija.

Jedan prijatelj joj je na Facebooku komentirao da je svestrana.

- Nije mi bilo lako ovo napisati pa bih bila stvarno zahvalna da mi se jave samo oni koji mi mogu nešto pomoći - odgovorila mu je glumica. 

Natalija je u glumačkom ansamblu kazališta 'Gavella' od 2014., a osim kazališta glumila je u brojnim serijama i filmovima. Zasad nije poznato je li se s njezinim dosadašnjim angažmanom nešto dogodilo, a do objavljivanja ovog članka Natalija nam nije odgovorila na upit. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tomo100brt 27.10.2019.

    Pa što vam je čudno? Ona je obični građanin Hrvatske, tko zna iz kakvih razloga je ostala bez posla i kao i svi ostali traži posao.

  • 27.10.2019.

    Pa kako to,zar ona nije kčer od doktora Veljka Đorđevića?

  • Inteligencija 27.10.2019.

    Zena trazi posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare