To je to što me zanima!

Nataša Bekvalac prošla agoniju na aerodromu: 'Peh do peha'

Nataša i njezina kći nedavno su doživjele prometnu nesreću, ali bez ozbiljnijih posljedica. Sad je pjevačica prošla kroz još jednu agoniju, a sve je to podijelila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Nataša Bekvalac (38) na društvenim mrežama podijelila je svoju agoniju koju je doživjela na putu u Italiju. Snimila je kratki video u kojem se požalila svojim fanovima i rekla što ju je toliko izbacilo iz takta, prenosi Kurir. 

- Jučer smo imali strašan dan, zakasnili smo na avion. Moj menadžer mi je uzeo kartu na ime Nataša Bekvalac, a ja još nisam promijenila prezime. Nisam imala kartu za Vicenzu. Zatim smo jedva uzeli kartu da bih mogla s djetetom otići u Italiju. Imali smo četiri sata pauze u Rimu i zakasnili smo na avion za Vicenzu. Peh do peha - požalila se Nataša.

DETALJI NESREĆE Beba Nataše Bekvalac ispala iz autosjedalice, vozač pobjegao?

- Između ostaloga nam je stao i kombi sa opremom nasred puta, pa smo nastup počeli tek od pola 2. Nisam spavala 48 sati, ali ne dam se! Ne dam se! - dodala je.

Pjevačica je sredinom listopada doživjela lakšu prometnu nesreću u kojoj je stradala i njezina kći, osmomjesečna Katja. Svojim fanovima javila se iz bolnice kako bi ih obavijestila da je s njom i kćeri ipak sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mario Magdić 19.11.2018.

    Kako li me samo zaabboollii za srbske folk pjevacice-sta vam je jeste li toliko zarazeni srbijom

  • mit 19.11.2018.

    Posve nebitna

  • 19.11.2018.

    Strasno. Strasno kaj nas bombardiraju nebitnim vijestima nebitne persone iz nebitne drzave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare