To je to što me zanima!

Nataša Janjić skinula vjenčani prsten i otišla je u podstanare

Glumica je u tri dana imala dvije premijere. Na prvoj je potpisana Nataša Janjić Lokas, a na drugoj bez suprugova prezimena. Pozirala je i bez vjenčanog prstena
Vidi originalni članak

Vjenčani zlatni prsten Nataše Janjić (32) bivšeg voditelja Joška Lokasa (42) stajao je oko 2000 kuna. Glumica je na premijeri predstave Amadeus pozirala bez prstena, a Joško se na njoj nije ni pojavio.

On je u međuvremenu tulumario s društvom u zagrebačkom klubu. Na plakatu za tu Gavellinu predstavu glumica je potpisana muževim prezimenom, a samo tri dana poslije imala je premijeru druge predstave “5 žena.com”.

Ni tamo Lokas nije došao, a na plakatu za tu predstavu Natašu su potpisali samo djevojačkim prezimenom. Kako doznajemo na zagrebačkom Općinskom sudu, par još nije predao papire za rastavu dvogodišnjeg braka. Iako su stan u središtu Zagreba kupili zajedno na kredit, glumica se iselila i otišla u podstanare.

U sličnoj situaciji bila je i nakon prekida veze s Antonijom Nuićem (37). I s njim je kupila stan na kredit na zagrebačkoj Trešnjevci, koji su uredili prema nacrtima njezine majke Jagode, splitske arhitektice. Nakon prekida Nuić je ostao živjeti u tom stanu.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • lavinia 31.10.2014.

    Čudna kombinacija, pašu si"kak prasici sedlo".....tko zna što je ovakvu zgodnu, talentiranu i šarmantnu ženu spojilo s jednim evidentno ruralnim likom....voljela bih da griješim, al ovak na oko stvarno djeluje kao sirovina..

  • iza ekrana 30.10.2014.

    Valjda je naučila da sa potencijalnim budućim ne ide u kupovinu stana. Mlada je i zgodna, neka nađe nekog slobodnog i sa stanom.

  • Mercedes s klasa 30.10.2014.

    Pa naravno kada sada voli drpati ženske

Komentiraj...
Vidi sve komentare