To je to što me zanima!

Nataša slavila rođendan u mini haljini i čarapama s halterima

Sinoć sam bila u nekom drugom gradu koji nije Zagreb, s nekim najboljim ljudima na svijetu, na najluđem i najpozitivnijem tulumu na svijetu, napisala je Nataša
Vidi originalni članak

Glumica je krajem prošlog tjedna u društvu prijatelja proslavila 33. rođendan. Kolege glumci iznenadili su Natašu Janjić s pjesmom i tortom, a njezinom suprugu Jošku Lokasu (43) nije bilo traga. 

Glumicu veselo raspoloženje još drži pa je tijekom vikenda slavila u svom domu. Ni na drugoj proslavi s njom nije bio Joško. Za tu prigodu odjenula je kratku crnu haljinu i čarape s halterima. U toj odjevnoj kombinaciji rado je pozirala, a svoju seksi fotografiju objavila je na Facebooku. 

- Sinoć sam bila u nekom drugom gradu koji nije Zagreb, s nekim najboljim ljudima na svijetu, na nekom najluđem i najpozitivnijem tulumu na svijetu. Hvala vam, prijatelji. Preeesreeetnaaa saaam - napisala je Nataša na društvenoj mreži. 

Glumica i voditelj u braku su dvije godine, a kako se pisalo u posljednje vrijeme, njihovoj je ljubavi došao kraj. No ni Joško ni Nataša ove navode nisu potvrdili. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • luka nola 02.12.2014.

    Meni je ona prelijepa,al ova Joško...ajme meni

  • ludom 02.12.2014.

    Opet vidim u potpisu jedno te isto ime.

  • ludom 02.12.2014.

    Interesantno! Moja djeca redovno slave rođendane u minicama ali haltere ostavljaju u pedesete godine. Jer imaju hulahopke. To valjda današnja ženska mladež nosi. Dakle ne znam što ova glupost znači?

Komentiraj...
Vidi sve komentare