To je to što me zanima!

Natasha Richardson umrla zbog teške ozljede mozga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Supruga glumca Liama Neesona, ozlijeđena je u ponedjeljak na skijalištu u kanadskom Quebecu oko 130 kilometara sjeverozapadno od Montreala
Vidi originalni članak

Britanska filmska i kazališna glumica Natasha Richardson (45), preminula je u srijedu u bolnici u New Yorku od posljedica ozlijeda mozga koje je zadobila u skijaškoj nesreći u Kanadi. Ozlijeđena je u ponedjeljak na skijalištu u kanadskom Quebecu oko 130 kilometara sjeverozapadno od Montreala.
- Liam Neeson, njegovi sinovi, i cijela obitelj šokirani su i utučeni tragičnom smrću njihove voljene Natashe. Duboko su zahvalni za potporu, ljubav i molitve svih, i mole za privatnost tijekom ovih vrlo teških trenutaka - stoji u priopćenju obitelji Richardson.
Natasha je pala tijekom učenje skijanja na stazi za početnike. Prvotno nije bilo znakova da se ozlijedila, no nakon sat vremena joj je pozlilo i prebačena je lokalnu bolnicu. Kasnije je potvrđeno da se radi o ozlijedama opasnim po život. Doživjela je izljev krvi u mozak i pala u komu. Suprug Liam Neeson (56), njezina majka Oscarom nagrađena glumica Vanessa Redgrave (72), i dva sina Michael (13) i Daniel (12), bili su uz njezin krevet nakon što je u utorak zrakoplovom prebačena iz bolnice Sacre-Coeur u Montrealu u newyoršku bolnicu Lenox Hill. Richardson je najveća priznanja dobila za rad u kazalištu. Unuka je Sir Michaela Redgravea, britanskog glumca i kćer glumice Vanesse Redgrave i redatelja Tonya Richardsona.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ICE_MAIDEN 19.03.2009.

    žao mi je ..žao mi je i njezine majke izvrsne glumice..nema veće tuge nego kad majka pokopa svoje dijete ...

  • majstorović 19.03.2009.

    jako mi je žao, bila je odlična glumica, obitelji iskrena sućut

  • free_me 19.03.2009.

    Iskrena sucut obitelji i svima koji su je voljeli. Nazalost da na ovu temu se javljaju i...i da moram pisati o skijanju. Zena je imala izljev krvi u mozak i pala je na pocetnickoj stazi. Mogla je pasti na plazi, ispred kuce, pa poslu.. Skijanje je kao i svaki drugi sport, ako mu pirstupis sa pamecu i razumom. Nije istina de se covjek na plazi ili u moru ne moze utopiti ili smrtno ozljediti ili u bilo kojem drugom sportu. A komentari jeb..ih slijanje i slicno stvarno ne prilici nicemu. Primitivno. Duboka sucut za Nataschom Richardson.

Komentiraj...
Vidi sve komentare