To je to što me zanima!

Natjecatelje mučila pitanja, Josip slao poljupce Lani...

Natjecatelji su se pomučili oko odgovora o tradicijskim frizurama u Slavoniji, hrvatskoj naivi, rodnom gradu Marka Pola i kojekakvim ostalim pitanjima koje im je pripremio RTL
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi RTL-ova kviza '10 pitanja' natjecatelji su se susreli s pitanjima koja su ih zbunila i nasmijala. Hrvatska naiva, šansone, slatke tradicije, pobjednici reality showova, ali i rakija mnogima su pomrsili planove o točnim odgovorima.

Prvo pitanje o naivnoj umjetnosti u Hrvatskoj najviše je zbunilo Bahru, a svog je natjecatelja, Damira iz Maruševca kod Varaždina, pokušala oraspoložiti, ali mu i skratiti vrijeme. ''Je li ti mama pekla domaći kruh ili ste išli u pekaru?'', pitala ga je Bahra jer se pitanje odnosilo na mjesto poznato kao središte naivne umjetnosti u Hrvatskoj, a ponuđeno je bilo i izmišljeno mjesto 'Kruhana', što joj se činilo kao točan odgovor.

ZNATE LI OVIH 10 PITANJA? U kvizu nisu znali tko je Oliver Mlakar: Brate, nikad čuo za to

Natjecatelji su se pomučili i oko odgovora o tradicijskim frizurama u Slavoniji pa je nekima bilo logično da su stare slavonske snaše frizuru izrađivale pomoću ulja od bundeve ili gumice za kosu! A dok su neki morali dobro razmisliti o odgovoru na pitanje o rodnom gradu Marka Pola, Bahra je minute za dogovaranje odlučila iskoristiti kako bi Damira ispitala je li u ljubavnoj vezi ili je slobodan!

Imoćani Josip i Danijela pomagali su Martinu iz Osijeka. Zaključili su da su trebali više slušati Danijelu jer bi možda bolje prošli jer je odmah odgovorila da se rakija ne koristi za čišćenje lica, dok su momci u to baš i nisu bili sigurni. Doduše, jedan njihov točan odgovor Josip je proslavio skačući i bacajući se po fotelji pa je tako Antoniji, ali i gledateljima otkrio u čemu sjedi dok snima kviz!

Petra koja dolazi iz mjesta Sveti Križ Začretje za 'zvjezdane pomagače' odabrala je Hanu i Gorana iz 'Gospodina Savršenog', a osim što je njezin tim bio najbolji i na kraju pobijedio sa sedam točnih odgovora, što joj je donijelo 1400 kuna, Goran ih je nasmijao trudeći se govoriti ruski.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.04.2020.

    Svi se sprdaju iz Bahre, a žena je Einstein za Hanu i savršenog. Nadam se da su im platili u milijunima jer ne znam tko bi se ovako brukao za manji iznos...

  • NemoZaebava 28.04.2020.

    Cim je voditeljica Blace odmah znam da je i ovo cisti promasaj.

  • FDNY👨🚒 28.04.2020.

    Bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare