To je to što me zanima!

Natjecatelji Dore predstavit će se u HRT-ovoj emisiji: Prikazat će i njihove glazbene spotove

Ove godine gledatelji HTV-a koncem veljače moći će pratiti Doru kroz tri dana - dva polufinala i finale. Polufinalne večeri bit će 22. i 23. veljače, a finalna večer na rasporedu je 25. veljače
Vidi originalni članak

Iduće četiri subote u emisiji 'Ususret Dori 2024' predstavit će se svi natjecatelji ovogodišnjeg hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije.

GDJE ĆE SADA? Prekid tradicije: Dora 2024. se neće održati o Opatiji. 'HRT nije u mogućnosti organizirati show'

Prva emisija bit će u 19:15 sati ove subote na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije. Natjecatelji će se predstaviti u kratkim razgovorima s voditeljicom Zlatom Mück Sušec. Prikazat će se i spotovi za pjesme koje su se klasificirale u polufinale Dore.

Podsjetimo, ove godine gledatelji HTV-a koncem veljače moći će pratiti Doru kroz tri dana - dva polufinala i finale. U izravnome prijenosu dvije polufinalne večeri bit će 22. i 23. veljače te finalna večer koja je na rasporedu u nedjelju 25. veljače.

Izbor hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije Dora 2024. bit će u studijima Hrvatske radiotelevizije (HRT) na zagrebačkome Prisavlju, a pobjednička pjesma putuje na Eurosong u Švedsku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VolbeatDbv 22.01.2024.

    Lazanja to laganini prođe

  • 24_user_ 22.01.2024.

    Ajmo Baba Roga

  • Roberto Malone 22.01.2024.

    Svake godine sve veća i veća sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare