To je to što me zanima!

Natjecateljica Američkog idola Tylera je primila za stražnjicu

Dok neki rone suze zbog neprolaska u daljnji krug natjecanja, Erici Nowark bilo je dovoljno i 'zbližavanje' s muškim članovima žirija nove sezone Američkog idola
Vidi originalni članak

Već na početku prikazivanja, 11. sezona Američkog idola puno obećava. U žiriju su opet Jennifer Lopez, Randy Jackson i Steven Tyler koji su i više nego oduševljeni što opet imaju mogućnost otkriti novu glazbenu zvijezdu. Sedamnaestogodišnjeg Davida već su prozvali novim Michaelom Jacksonom, a Erica Nowark ipak je bila glavna zvijezda večeri. 

Djevojka je izjavila da je Steven Tyler njezin 'budući bivši suprug', na što se glazbenik odlučio doći do Erice i zagrliti je. Erica je iskoristila priliku pa je Tylera primila za stražnjicu, a isto je napravila i s drugim članom žirija, Randyjem. Randy je nakon toga samo uspio izjaviti da jako voli svoju ženu. Iako Erica nije prošla dalje u showu, otišla je zadovoljna i s onim što je 'dobila' tijekom audicije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • filip88 20.01.2012.

    jos malo ovo nece biti novine nego porno stranica kako je krenilo jos da stavljate neke poznate ne nego vi stavljate neke ku.ve i jos stavite na naslovnicu

  • komentator s marsa 19.01.2012.

    de uzas... bas me zanima kako bi prosao muski natjecatelj da je zensku iz žirija uhvatio za guzicu... dal bi dobio samo samar ili i prijavu??

  • Faustina009 19.01.2012.

    Majko mila kud aide ovaj svijet??? Ja bih propala u Zemlju da je on to meni učinio tako javno, a ova to muškracu napravi javno pred svima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare