To je to što me zanima!

Natjecateljica koja je 'servirala' međunožje izletjela je iz showa

Nadica, čija je mentorica Jelena Karleuša, izazvala je reakcije početkom godine jer je odjenula narančasti bodi koji je više otkrio nego pokrio. Iz njega je izvirivalo njezino međunožje
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi glazbenog showa 'Zvezde Granda' nastupala je Nadica Vermezović (29) iz Valjeva u Srbiji. Ipak, nije se proslavila jer je dobila samo dva glasa, što nije dovoljno za prolazak u idući krug pa je napustila natjecanje.

- Bilo je dosta falša, loši krajevi, amaterski, nekontrolirana dinamika, umjetna energija, ništa mi se nije svidjelo - rekla joj je članica žirija Viki Miljković (45).

Mentorica ove kandidatkinje je Jelena Karleuša (42) koja smatra da je Nadica zaslužila ići u baraž, gdje bi imala još jednu šansu da se dokaže.

A SAD POKAZALA PREVIŠE Već izazvala reakcije u Grandu: Sado-mazo si s kiflom na glavi

- Zato što si netko tko prvenstveno ima veliki potencijal. Izgledala si večeras prelijepo, od stajlinga do frizure i šminke, sve super. Kad je riječ o energiji, ima nešto u tebi - poručila joj je.

Inače, Nadica je izazvala reakcije u showu početkom godine jer je odjenula narančasti bodi koji je više otkrio nego pokrio. Iz njega je izvirivalo njezino međunožje. 

- Meni nije problem natjecateljica. Bila je grozna, počevši od izgleda. Ovo je zimski period, a ti dolaziš kao da ideš na plažu, to mi je malo neukusno. Je li imaš ti nešto za zimu obući? - rekao je je tada član žirija Dragan Stojković Bosanac (66).

- Ne može izaći gola. Njezin donji dio se skoro ni ne vidi, kao da ga nema. Brate, ispalo joj sve - dodala je Viki.

JELENINA KANDIDATKINJA 'Hraniš i odgajaš dijete, a ona dođe i pokaže p**** u Grandu'

Čak su se i na društvenim mrežama počele širiti fotografije natjecateljice uz negativne komentare.

- Kad hraniš dijete, odgajaš, a ono dođe na Zvezde Granda i pokaže pi*ku - ismijavali su je gledatelji.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • bernardino 23.09.2020.

    A kako će drugačije izgledati kada joj Karleuša mentorica!

  • duduuusta 22.09.2020.

    Vjerujem da nisam jedini koji voli vidjet lijep picic ima i drugih zar ne. Vjerujem da ima i dosta zena koje to vole vidjet. Sasvim prirodno, lijep pic je uvijek lijepo vidjeti.

  • jurekcmok 22.09.2020.

    Ma meni je super a domoljubima, kojima smeta sve iz Srbije, porucujem da idu u crkvu, mole boga i citaju bibliju! Drugo im ne treba u zivotu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare