Show

Komentari 197

'Hraniš i odgajaš dijete, a ona dođe i pokaže p**** u Grandu'

'Hraniš i odgajaš dijete, a ona dođe i pokaže p**** u Grandu'

Ovo je zimski period, a ti dolaziš kao da ideš na plažu, to mi je malo neukusno, rekao je član žirija Dragan Stojković. S njim su se složili i gledatelji koji su Jeleninu kandidatkinju ismijavali na društvenim mrežama

U epizodi glazbenog showa 'Zvezde Granda', koja se emitirala prošlog vikenda, žiri je bio vrlo oštar u komentarima. Već prvu kandidatkinju koja je stala na pozornicu i pjevala su 'popljuvali'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o Nadici Vermezović, kojoj je mentor u natjecanju bila Jelena Karleuša (41). Nadica se fokusirala više na stajling nego na pjevanje. Izazvala je veliku pažnju pojavom na sceni i to jer je odjenula narančasti bodi koji je više otkrio nego pokrio. Iz njega je izvirivalo njezino međunožje. 

- Koji problem imate? - upitala Jelena kad je pogledala reakcije žirija. 

- Meni nije problem natjecateljica. Bila je grozna, počevši od izgleda. Ovo je zimski period, a ti dolaziš kao da ideš na plažu, to mi je malo neukusno. Je li imaš ti nešto za zimu obući? - rekao je član žirija Dragan Stojković Bosanac (66) te se osvrnuo na to kako je i loše otpjevala.

Jelena je branila Nadicu te rekla Draganu kako nije modni stručnjak. 

- Čak i negativna kritika je pozitivna ako je natjecatelj dovoljno pametan da shvati - dodao je Bosanac. 

- Djevojka izgleda scenski. Vidi se da si se trudila, možda i previše - rekla je Viki Miljković (45), a Jelena je odmah burno reagirala: 'Što ti to znači?'

- Ne može izaći gola. Njezin donji dio se skoro ni ne vidi, kao da ga nema. Brate, ispalo joj sve - rekla je Viki. Marija Šerifović je rekla da njoj ne smeta takav stajling.

Čak su se i društvenim mrežama počele širiti fotografije natjecateljice uz negativne komentare.

- Kad hraniš dijete, odgajaš, a ono dođe na Zvezde Granda i pokaže pi*ku - ismijavali su je gledatelji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci