To je to što me zanima!

Natjecateljica ostala bez 220.000 kuna zbog greške

Solinjanka Darinka Pisac u kvizu “1 protiv 100”, ostala je bez već osvojenog iznosa, iako je znala odgovor. HTV je napravio grešku i prijeti tužbom
Vidi originalni članak

U utorak je na HTV-u bilo drugo snimanje natjecatelja iz prve emisije kviza “1 protiv 100”. Darinka Pisac iz Solina osvojila je 220.000 kuna, koje su joj poništili.
- Nemam vam što reći u vezi toga - kratka je bila Darinka.
Navodno je dobila pitanje iz područja “Događaji u 2007. godini”, vezano uz životinju zbog koje je golman engleske nogometne reprezentacije na Maksimiru zabio autogol. Ponuđeni odgovori su bili: vepar, krtica i kuna. Darinka je odgovorila točno - krtica. No tada se navodno javio netko iz publike s informacijom da je to događaj iz 2006. Darinkin odgovor su poništili, dobila je novo pitanje, na koje nije znala odgovor. Izgubila je dotad osvojeni novac.
- Nemam komentara. Emisija je napravljena prema pravilima - rekao nam je Mario Sedmak, urednik Kontakt-programa HTV-a.
Iako nam Darinka Pisac nije željela ništa reći, saznali smo da su joj s HTV-a prijetili tužbom jer je informacija procurila u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_2971 22.02.2008.

    koja gamad,pa nije žena kriva kaj oni neznaju koje je to bilo godine,to je njihova greška i još bi joj trebali dati i odštetu kaj ju zahebavaju s krivo postavljenim pitanjima...

  • gmolak 22.02.2008.

    Koji lopovi pa nemogu vjerovat.Ajme meni,pa strašno.Kad trebaju dat lovu onda su odmah u oitanju neke greške.....

  • BigBen 22.02.2008.

    Uvijek postoje ljubomorni kreteni koji sve upropaste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare