To je to što me zanima!

Nauljena Kim uživa u tropskom suncu i mini ružičastom bikiniju

I dalje dosađujem fotkama s odmora, napisala je najpopularnija reality zvijezda u novoj objavi na Instagramu. Izgleda da je njezin novi dečko njihov prvi zajednički odmor učinio nezaboravnim
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (41) bila je na odmoru na Bahamima gdje je uživala sa svojim dečkom Peteom Davidsonom (28). Sada se prisjetila njihovog romantičnog izleta i objavila nekoliko fotografija u mini ružičastom bikiniju, a svoje obožavatelje je ostavila bez daha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Provjereno! I dalje dosađujem fotkama s odmora - napisala je atraktivna Kardashianka u opisu zavodljivih fotografija.

Objava je u samo dva sata prikupila preko milijun i pol lajkova, a komplimentima na njezinu nevjerojatnu figuru nema kraja.

'O moj Bože Kimberly, 'Nevjerojatna si', 'Predivna, 'Savršena','E tako se uživa u odmoru', 'Opet ju Pete fotka', samo su neki od komentara ispod fotografija.

REPER IZNIO SOČNE DETALJE Kanye otkrio: 'Ja sam zaustavio kućni uradak Kim i Ray J-ja! Svi biste to već vidjeli da nije mene'

Trenutno kruže glasine o drugoj eksplicitnoj video snimci koju je, prema tvrdnji Kanye Westa (44), on spriječio od izlaska u javnost. Ipak, ona se tim glasinama ne zamara jer je najuspješnija influencerica posljednjih tjedana uživala u odmoru na Bahamima s dečkom Peteom, družila se na kavi s Hilary Clinton, a održala je i kratko snimanje za vlastiti brend 'Skims'. 

Podsjetimo, Kim je postala slavna nakon što je 2007. godine procurila njena seks snimka s tadašnjim dečkom Ray J-jem (41). Ubrzo nakon toga, ona i njezina obitelj pokrenuli su 'Keeping Up With the Kardashians'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU TARIKA I BUKIJA:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bosanac1990 29.01.2022.

    netko ju dobro pospricao uljem

  • cromAn_6 29.01.2022.

    ta bude i u 70toj na slici tako izgledala!

  • bree77 29.01.2022.

    trbuh ko da je rebra vadila prirodan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare