To je to što me zanima!

Navijači izviždali Williama i Kate na NBA utakmici u SAD-u

Službeni spiker je prije utakmice najavio kraljevski par, a oni su se u tom trenutku prikazali na glavnom ekranu. Neki od navijača, ugledavši Williama i Kate, počeli su zviždati, dok su drugi skandirali 'SAD,SAD...'
Vidi originalni članak

Princ od Walesa i prijestolonasljednik, William (40), sa suprugom princezom Kate (40) trenutno je na putovanju u SAD-u. U sklopu posjeta Americi, kraljevski par pojavio se i na NBA utakmici. Odjeveni u plave kombinacije, sjedili su, naravno, u prvim redovima, odnosno na parketu. Ipak, ono što su doživjeli kada su se njihova lica pojavila na glavnom ekranu u prepunoj dvorani definitivno nisu očekivali.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi navijali za Boston Celticse i promovirali dodjelu Earthshot nagrade, princ i princeza stigli su na utakmicu na kojoj je bilo oko 20 tisuća navijača. Utakmicu su gledali s vlasnicim Celticsa Wycom Grousbeckom i Emilijom Faszalari te novoizabranom guvernerkom Maurom Healey i gradonačelnicom Bostona Michelle Wu.

Službeni spiker je prije utakmice najavio kraljevski par, a oni su se u tom trenutku prikazali na glavnom dvoranskom ekranu. Neki od navijača, ugledavši Williama i Kate, počeli su zviždati, dok su drugi krenuli glasno skandirati 'SAD, SAD'.

SKUPOCJEN KOMAD NAKITA Kate na dodjeli nagrada nosila ogrlicu Lady Di koja u javnosti nije viđena još od njezine smrti

Kraljevski supružnici nisu se obazirali na zvižduke i skandiranja. Nastavili su se smješkati, a onda i fotografirati s obožavateljima. Boston Celticsi igrali su protiv Miami Heata u središtu Bostona, a William i Kate trebali su otići nakon treće četvrtine, no ostali su do kraja.

Kako piše Daily Mail, supružnici su navodno izviždani zbog komentara lady Susan Hussey. Susan je bila kraljičina dvorska dama i Williamova kuma koja je optužena zbog rasističkih komentara tamnaputoj aktivistici za obiteljsko zlostavljanje Ngozi Fulani na događaju u Buckinghamskoj palači u utorak navečer.

- Ne, ali odakle zapravo dolazite? Odakle dolaze vaši ljudi? Kada ste prvi put došli ovamo? Iz kojeg ste dijela Afrike? - koja je nakon toga dala otkaz. Izvori bliski dvoru kažu da je to "ponižavajuć skandal za kraljevsku obitelj i potencijalan PR katastrofa". 

POGLEDAJTE 24 PITANJA GLUMICE IZ HIT SERIJE ‘KUMOVI’:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ambiss 03.12.2022.

    - baš mi zgodna Kate, obožavam taj ozbiljan iz lica kod žena i ka su onako stroge...

  • KusNjega 03.12.2022.

    Kata se baš spremila za gledanje utakmice wtf. Tko još pushi kraljeviće i princeze okićene dijamantima stečenim na krvi i znoju podanika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare