Obavijesti

Show

Komentari 12

Kate na dodjeli nagrada nosila ogrlicu Lady Di koja u javnosti nije viđena još od njezine smrti

Kate na dodjeli nagrada nosila ogrlicu Lady Di koja u javnosti nije viđena još od njezine smrti
7

Nestvarno lijepa ogrlica nastala je 'redizajnom smaragdne i dijamantne ogrlice koju je dobila kraljica Mary tijekom Delhijskog Durbara 1911. godine'. Njezina vrijednost navodno je veća od 15 milijuna dolara

VIDEO

Princeza od Walesa, Kate Middleton, (40) oduševila je publiku u svijetlozelenoj haljini i legendarnim komadom nakita pokojne princeze Diane, kada je u petak, 2. studenog, s princem Williamom (40) stigla na dodjelu nagrade Earthshot 2022. u Bostonu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Kate nehotice otkrila poklon za godišnjicu braka - dijamantnu ogrlicu vrijednu 78 tisuća kuna! 01:01

Noseći haljinu dugih rukava, s otvorenim ramenima brenda Solace London 'Sabina' (525 dolara) posuđenu s platforme za iznajmljivanje Hurr.

Nosila je jednostavnu spuštenu frizuru koju je nadopunila blistavim naušnicama i jednim od najpoznatijih komada nakita pokojne preinceze Diane - ogrlicu sa smaragdom i dijamanatima koju je princeza Diana često nosila (1985. čak i kao traku za glavu). 

Royal Visit Boston - Earthshot Prize Awards

Svjetlucava smaragdna ogrlica kraljice Mary nije viđena od smrti Diane, a ogrlica je nastala 'redizajnom smaragdne i dijamantne ogrlice koju je dobila kraljica Mary tijekom Delhijskog Durbara 1911. godine', prema The Courtu. 

PRINCESS DIANA AT THE TATE GALLERY FOR A GALA SHOW ON HER 36TH BIRTHDAY, LONDON, BRITAIN - 1997

Osim što je nosila jednu od poznatih ogrlica princeze Diane, činilo se da je princeza kate kanalizirala i stil svoje svekrve, njezina haljina podsjeća na jarko zelenu haljinu koju je Diana nosila zajedno s svjetlucavom ogrlicom tijekom državnog posjeta Maleziji 1993. godine. Vjeruje se da je vrijednost ogrlice veća od 15 milijuna dolara. 

Iako princ od Walesa nije izabrao zelenu boju, izgledao je dotjerano u baršunastom smokingu i crnim hlačama za svoju godišnju dodjelu ekološke nagrade.

Jednostavna princeza Kate je nosila naušnice od 13 kuna
Jednostavna princeza Kate je nosila naušnice od 13 kuna

Za prvu dodjelu nagrada Earthshot 2021. Middleton je nosila 10 godina staru haljinu Alexandera McQueena koju je izvorno nosila na BAFTA događaju u Los Angelesu nedugo nakon vjenčanja nje i Williama 2011.

Iako njezina ovogodišnja odjeća nije bila tako stara, princeza se držala održivog kodeksa odijevanja unajmivši je za događaj kojem su prisustvovali zvjezde poput Davida Beckhama, Billie Eilish, Chloe x Halle, Ramija Maleka i Annie Lennox.

Royal visit to Boston - Day 3

Page Six piše da je nagrada za okoliš, koju je osmislio princ od Walesa, stigla je ove godine u Boston, s milijun funti (1,2 milijuna dolara) dodijeljuje se kreatorima ekoloških promjena u kategorijama čistog zraka, klimatskih promjena, zaštite prirode, oživljavanja oceana i uklanjanja otpada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'