Obavijesti

Show

Komentari 2

Navijači izviždali Williama i Kate na NBA utakmici u SAD-u

Navijači izviždali Williama i Kate na NBA utakmici u SAD-u
5

Službeni spiker je prije utakmice najavio kraljevski par, a oni su se u tom trenutku prikazali na glavnom ekranu. Neki od navijača, ugledavši Williama i Kate, počeli su zviždati, dok su drugi skandirali 'SAD,SAD...'

VIDEO

Princ od Walesa i prijestolonasljednik, William (40), sa suprugom princezom Kate (40) trenutno je na putovanju u SAD-u. U sklopu posjeta Americi, kraljevski par pojavio se i na NBA utakmici. Odjeveni u plave kombinacije, sjedili su, naravno, u prvim redovima, odnosno na parketu. Ipak, ono što su doživjeli kada su se njihova lica pojavila na glavnom ekranu u prepunoj dvorani definitivno nisu očekivali.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Lady Di VIDEO

Kako bi navijali za Boston Celticse i promovirali dodjelu Earthshot nagrade, princ i princeza stigli su na utakmicu na kojoj je bilo oko 20 tisuća navijača. Utakmicu su gledali s vlasnicim Celticsa Wycom Grousbeckom i Emilijom Faszalari te novoizabranom guvernerkom Maurom Healey i gradonačelnicom Bostona Michelle Wu.

Službeni spiker je prije utakmice najavio kraljevski par, a oni su se u tom trenutku prikazali na glavnom dvoranskom ekranu. Neki od navijača, ugledavši Williama i Kate, počeli su zviždati, dok su drugi krenuli glasno skandirati 'SAD, SAD'.

Kate na dodjeli nagrada nosila ogrlicu Lady Di koja u javnosti nije viđena još od njezine smrti
Kate na dodjeli nagrada nosila ogrlicu Lady Di koja u javnosti nije viđena još od njezine smrti

Kraljevski supružnici nisu se obazirali na zvižduke i skandiranja. Nastavili su se smješkati, a onda i fotografirati s obožavateljima. Boston Celticsi igrali su protiv Miami Heata u središtu Bostona, a William i Kate trebali su otići nakon treće četvrtine, no ostali su do kraja.

Royal Visit Boston - Earthshot Prize Awards

Kako piše Daily Mail, supružnici su navodno izviždani zbog komentara lady Susan Hussey. Susan je bila kraljičina dvorska dama i Williamova kuma koja je optužena zbog rasističkih komentara tamnaputoj aktivistici za obiteljsko zlostavljanje Ngozi Fulani na događaju u Buckinghamskoj palači u utorak navečer.

- Ne, ali odakle zapravo dolazite? Odakle dolaze vaši ljudi? Kada ste prvi put došli ovamo? Iz kojeg ste dijela Afrike? - koja je nakon toga dala otkaz. Izvori bliski dvoru kažu da je to "ponižavajuć skandal za kraljevsku obitelj i potencijalan PR katastrofa". 

POGLEDAJTE 24 PITANJA GLUMICE IZ HIT SERIJE ‘KUMOVI’:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin