To je to što me zanima!

Ne ide u Beograd: Marijanu će nakon BB-a u kuću primiti otac

Otac stanarke BB kuće rekao je da ga je kćer razočarala jer je nije odgajao da se tako ponaša, donosi Story. Ipak, kad izađe iz kuće primit će je k sebi, neće lutati
Vidi originalni članak

Iako je se odrekao kad se prvi put pred kamerama seksala s Nemešem i vrijeđao je preko medija, otac Marijane Čvrljak, Ivo Kovačević, promijenio je mišljenje. Shvatio je da je preburno reagirao, a sad je čak odlučan pomoći svojoj kćeri kad izađe iz BB kuće. 

- Marijana je moje dijete i kakav bih to roditelj bio ako je ne bih primio k sebi u roditeljsku kuću u Kninu. Neće ona nigdje lutati kad izađe jer ima mjesta kod svog oca. Ona je moje dijete. Razočaranje je jedno, a roditeljska ljubav nešto sasvim drugo - rekao je Ivo za Story. 

Ivo Kovačević razočarao se u svoju kćer, kaže da je nije tako odgajao. Izjave Nemeševe majke Nade kao ni njegove pijane ispade u BB kući nije htio komentirati. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 279

  • 30.04.2011.

    dobro covik se razocara,to je normalno,ali dite je dite treba ga razumit

  • knightrieder 29.04.2011.

    Inače ispada da su roditelji prevrtljivi ko i ona.Najprije je se odrekli,a sad eto kao da ništa nije bilo.Neznam kako bi si to sad čovijek protumačio.Kad se drugi put oženi,ako će se ikad,nek joj i dalje čuvaju djecu tako da ona može i dalje okolo ludovati da joj ne bude previše monotono!

  • JasminkaNovak-Jasmin 29.04.2011.

    bravo baka!Bravo marijanin tata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare