To je to što me zanima!

Ne izgledaju uvijek tako: Drag queensice zašarenile su London

Drag queensice na manifestaciji su bile odjevene u haljine i kombinezone različitih boja, a krasile su ih i šarene perike. Njihova je svrha svojom pojavom odraditi što bolji scenski nastup
Vidi originalni članak

Manifestaciju DragWorld London 2019. uveličale su Drag queensice, izvođačice od kojih su neke od njih i transrodne žene. Većina njih sudjeluje u umjetničkom obliku, zbog toga što im to omogućava kreativniji nastup.

Tako su na manifestaciji DragWorld London nosile haljine i kombinezone različitih boja, a krasile su ih šarene perike i šminka.

Drag je vrsta umjetnosti gdje se muškarci transformiraju u ženu, ali oni ne žive svakodnevno na taj način, već se tako nastupa u noćnim klubovima, što je i svrha draga , što bolji scenski nastup. U posljednje se vrijeme javljaju i žene koje nastupaju kao Drag Queensice.

Prije nekoliko godina hrvatski Drag queen otkrio je tajne ovog posla. Rekao je kako živa u svom alter egu i ne obazire se na zlobne komentare.

- Nikada mi nije bilo čudno oblačiti žensku odjeću, rekao nam je tada Filip Stanić, mladi Zagrepčanin koji se bavi drukčijim hobijem. Filip je drag queen, transformira se u ženu, ali ne stvarnu već njegovu fantaziju žene koju naziva - Entity.

Filip je homoseksualac, ali kaže kako njegov alter ego nije uvjetovan time te kako drag queenovi ne moraju nužno biti homoseksualci. Reakcije ljudi na njegov hobi su različite, neki su šokirani, nekima je zanimljivo, ali nije nikada imao negativna iskustva.

Neki članovi LGTB zajednice kritiziraju drag queensice i njihovo prisustvo na paradama  jer vjeruju da one šire loše predrasude o LGBT osobama.

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DominikLivakovic1 18.08.2019.

    Znači od svega u ovomu modernome svijetu, ovo je najodvratnije. I to daleko najodvratnije. Ovi anglosaksonci lude za tim, njima je to smiješno i zabavno.. Nisam homofob ali ovo je.. Van svakih granica normale.

  • BabaYaga 18.08.2019.

    Oni se uvijek dobro zabavljaju a i zabavni su u svojoj pretjeranosti 😀

  • Hurmak 18.08.2019.

    Engleske ljepotice

Komentiraj...
Vidi sve komentare